Įdomu: visa „Apple“ istorija – per 40 sekundžių (Video)  ()

Kompanija „Apple“ kiekvienų metų balandžio 1-ą dieną švenčia savo gimtadienį. Tačiau šiais metais jis nėra eilinis, nes tai – jau 40 metų gimtadienis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie šią sukaktį „Apple“ užsiminė dar praėjusią savaitę vykusio naujų produktų pristatymo metu, per kurį pasidalino specialiai šiai sukakčiai sukurtu vaizdo įrašu. Vos 40 sekundžių trukmės įraše paminėti svarbiausi momentai kompanijos istorijoje per visą šį laikotarpį.

Turbūt mažai kam reikia minėti, kad populiarius technologijų produktus sukūrusios kompanijos įkūrėjais yra laikomi du Steve’ai – bendravardžiai, tačiau su skirtingomis pavardėmis. Jobsas ir Wozniakas, kompaniją įkūrę melagių dieną, šiandien jos jau nebevaldo, tačiau yra padėję pamatą, dėl kurio dabar galime naudotis „iPhone“, „iPad“, „Mac“ bei kitais unikaliais produktais.

Tačiau per visus šiuos metus „Apple“ stebino ne tik puikiais produktais ir paslaugomis, bet ir pasiekimais. Kompanija yra vertinama kaip viena brangiausių pasaulyje, turinti aukštą vartotojų pasitenkinimo balą, yra gerbiama konkurentų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()