Svarbiausios naujovės, kurių sulauksime „iPhone 7“  (8)

Naujos kartos „Apple“ išmanusis telefonas bus pristatytas rugsėjo 7-ąją, o prekyboje JAV pasirodys jau rugsėjo 23 dieną, skelbia „The Telegraph“, remdamasis nutekintu AT&T pardavimų tvarkaraščiu. Štai patys svarbiausi atnaujinimai, kuriuos tikimasi išvysti „iPhone 7“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neabejojama, kad šįmet ir vėl bus pristatyti du „iPhone“ modeliai – 4,7 ir 5,5 colių įstrižainės, kurie vizualiai bus labai panašūs į „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“.

Viena iš didžiausių dizaino naujovių turėtų būti panaikintos antenų linijos įrenginių nugarinėje dalyje – „iPhone 7“ jos turėtų būti įrengtos tik šonuose.

Jau kuris laikas netyla kalbos apie tai, kad „iPhone 7“ „Apple“ pašalins 3,5 mm dydžio ausinių jungtį ir įdiegs į ekrano spaudimą reaguojantį „namų“ mygtuką.

Muzikos su naujais „Apple“ telefonais bus galima klausys belaidėmis ausinėmis per „Bluetooth“ arba su laidu per „iPhone“ įdiegtą Lightning jungtį.

Dėl pašalintos ausinių jungties „iPhone“ turėtų būti atsparesnis vandeniui, o ausinių vietoje gali atsirasti ir dar vienas garsiakalbis.

Kol kas beveik nieko nežinoma apie telefonų technines charakteristikas, tačiau tradiciškai „Apple“ su kiekvienos kartos nauju telefonu atnaujina ir procesorių, todėl neabejojama, kad ir „iPhone 7“ šįkart bus galingesnis.

Manoma, kad naujuose „Apple“ įrenginiuose debiutuos TSMC gamintas procesorius A10. Šįmet pagaliau turėtų būti padidinta ir minimali „iPhone“ vidinės atminties talpa, kuri vietoje 16 GB sieks 32 gigabaitus.

Žinomas „Apple“ analitikas Mingas Chi Kuo iš „KGI Securities“ skelbia, kad šįmet bus kiek daugiau skirtumų tarp abiejų „iPhone“ versijų. „Plus“ modelyje gali būti įrengta dviguba kameros sistema, kuri leis daryti kokybiškesnes nuotraukas esant prastam apšvietimui.

Macrumours.com teigimu, taip pat gali skirtis ir telefonų operatyviosios atminties kiekis – „iPhone 7“ laukiama su 2 GB RAM, „iPhone 7 Plus“– 3 GB RAM.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(11)
(19)
(-8)

Komentarai (8)