Jaunimo sužavėjęs socialinis tinklas „Snapchat“ keičia pavadinimą ir siūlo naujo tipo išmaniuosius akinius (Video)  ()

„Snapchat“ akiniai su integruota kamera, apie kuriuos jau seniai sklandė gandai, pasirodė esantys realybė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendrovė pristatė savo pirmąjį įrenginį „Spectacles“, kuris bus pradėtas pardavinėti šį rudenį už 130 dolerių. Jie bus vieno dydžio, o spalvą bus galima pasirinkti iš juodos, žalios, mėlynos ir koralų.

Norint pradėti filmuoti tereikia paliesti ant rėmelio esantį mygtuką. Vaizdo įrašymo funkcija atkartoja „Snapchat“ programėlės galimybes: galima išsaugoti tik 10 sekundžių trukmės failą.

Po to vaizdo įrašas belaidžiu ryšiu sinchronizuojamas su savininko telefonu, kad vaizdais būtų galima greitai pasidalinti populiarioje programoje.

Kamera aprūpinta 115 laipsnių objektyvu, kuris savo aprėptimi pranoksta daugelį plačiakampių išmaniųjų telefonų bei fotoaparatų. Bendrovė pažymi, kad šis objektyvas yra arčiau vidutinio žmogaus matymo kampo.

Akiniai visuomenei bus prieinami šį rudenį, tačiau, pasak „Snapchat“ vykdomojo direktoriaus Evano Siegalo, jie bus platinami ribotu tiražu, nes bendrovė nesitiki didelio pelno.

Bendrovės atstovas „Spectacles“ vadina žaislu, tačiau savo laiku taip pat vertino ir „Snapchat“ programą, kuri dabar kiekvieną dieną sulaukia 150 milijonų vartotojų, o bendrovės vertė šiuo metu siekia dešimtimis milijardų dolerių.

Kita naujiena yra tai, kad bendrovė iš savo pavadinimo pašalino žodį „chat“ ir tapo tiesiog „Snap“. Matyt, toks žingsnis yra skirtas pabrėžti, kad jie dabar kuria ne vien programėlę „Snapchat“ ir ketina išplėsti savo produktų asortimentą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()