„Apple“ dovanėlės: vietoje „iPhone 8“ – iškart pristatys „iPhone 10“?  (1)

„Business Insider“, remdamasis tinklaraščiu MacRumors ir kitais šaltiniais svarsto, kad „Apple“, ko gero, atsisakys tradicijos po kiekvieno naujo telefono modelio išleisti patobulintą jo „S“ versiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galimas dalykas, kad „Apple“ nuo „iPhone 7“ 2017 m. pereis iškart prie „iPhone 8“ arba net „10“. Nes kitąmet išmaniojo telefono etalonu tapęs „iPhone“ švenčia 10 metų sukaktį. Tad natūralu, kad gamintojai norės nustebinti.

Vienas iš gandų apie naująjį „iPhone“, kad jo priekinė dalis bus be „neefektyvių“ kampų. Kitaip tariant, kad jis turės 100 proc. liečiamą stiklinį ekraną, teigia Johnas Gruberis – „Apple“ tinklaraštininkas iš „Daring Fireball“.

Gruberis tvirtina, kad, jo žiniomis, naujo „iPhone“ ekranas neturės kampų ir briaunų, o tai leis padidinti ekraną. Stiklą prilaikys aliuminio rėmelis.

Tuo tarpu „Apple“ produkcijos analitikas Ming Chi Kuo, kuris gana sėkmingai nuspėja naujųjų „obuolių“ privalumus ir patobulinimus, pranašauja, kad „iPhone 10“ korpusas bus stiklinis. Tuomet jis primintų „iPhone 4“ ir 4s, kurių nugarėlė buvo iš stiklo.

Dar vienas „super Plus“ 5,8 colio modelis

Apžvalgininkas Ming Chi Kuo taip pat pranašauja, kad „Apple“ pristatys trečią „haiendinį“ („high-end“ – patys prabangiausi modeliai, išsiskiriantys ne tik daugeliu papildomų funkcijų, bet ir įmantriu dizainu) su dar didesniu (5,8 colių) nei „iPhone Plus“ (5,5 colių) ekranu.

Jis tvirtina, kad naujasis telefonas turės integruotą jutiklinį mygtuką „Namai“ – jo iš esmės nesimatys. Panašią technologiją jau naudoja kinų gigantas „Xiaomi“.

Naujienų portalas „The Korea Herald“ prognozuoja, kad „iPhone“ pereis prie AMOLED ekranų, kurie veiks geriau, nei LCD technologija dabartiniuose „obuoliuose“.

„Barclays“ analitikai teigia, kad naujasis telefonas tikrai turės bevielę įkrovimo funkciją. „Apple“ patentas, pateiktas šių metų rugsėjo 9 d., tik patvirtina, kad kompanija tobulina šią technologiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(11)
(6)
(5)

Komentarai (1)