Kinijos turgelio stebuklai: šis tas įdomaus žaidimų mėgėjams - sutvirtinto korpuso, vandens nebijanti mechaninė klaviatūra su pašvietimu „ELE EleEnter Game1“  (1)

Kompiuterinių žaidimų mėgėjai bene lanksčiausiai ir sparčiausiai prisitaiko prie įvairių technologijų naujovių. Vis dėlto šis hobis pareikalauja ir nemažai finansų, todėl išbandyti garsiausių prekinių ženklų kompiuterines naujienas gali tikrai ne visi. Būtent dėl tos priežasties kompiuterinių žaidimų mėgėjai turėtų nudžiugti sužinoję, kad į šią rinką pamažu pradeda krypti ir retai kuriam europiečiui žinomų vietinių Kinijos gamintojų akys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienu tokio tipo bendrovių pavyzdžiu šį kartą gali būti „ELE“. Pastaroji kompanija šiuo metu bene labiausiai savo dėmesį yra sutelkusi į funkcionalių bei visapusiškai universalių kompiuterinių klaviatūrų gamybą. Pavyzdžiui, viena naujausių šios bendrovės klaviatūrų „ELE EleEnter Game1“ gali nustebinti įdomiais ir nestandartiniais sprendimais.

Vienas iš jų – atsparumas vandeniui: „ELE EleEnter Game1“ turi unikalią konstrukciją, kuri užtikrina, kad šią klaviatūrą apipylus vandeniu jis galėtų išbėgti pro apačioje esančią angą. Tai užtikrina, kad net netyčia apliejus klaviatūrą, jos elektroninė dalis išliks nepažeista.

Be to, gamintojas taip pat akcentuoja, kad ši klaviatūra turi specialų metalinį karkasą, o tai be jokios abejonės padeda pagerinti „ELE EleEnter Game1“ ilgaamžiškumo ir tvirtumo savybes. Tai pravers, jei nesisekant žaidimui į ją užtvosite su kumščiu – bent jau vieną nokdauną ji turėtų atlaikyti.

Prie to paties dar galima pridėti ir klaviatūroje naudojamą mechaninį klavišų mechanizmą bei trylika iš anksto įdiegtų universalių apšvietimo režimų. Reikia pabrėžti dar ir tai, kad „ELE EleEnter Game1“ naudojami RGB tipo šviesos diodai, todėl sau tinkamą spalvos kombinaciją tikrai suras net ir patys išrankiausi kompiuterinių žaidimų mėgėjai.

Vis dėlto „ELE“ akcentuoja, kad ši klaviatūra yra puikiai tinkama praktiškai kiekvienam kompiuterio naudotojui, nes ypatingai didelis dėmesys buvo kreipiamas į ergonomiką.

Be jau paminėtų savybių galiausiai svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad „ELE EleEnter Game1“ turi specialią lengvai nuimamą atramą rankų riešams, o pirkėjų Kinijoje itin teigiamai yra vertinama dėl savo santykinai tiksliai į paspaudimą reaguojančių bei efektyvų grįžtamąjį ryšį vartotojui užtikrinančių klavišų.

Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ klaviatūrą „ELE EleEnter Game1“ dabar galima įsigyti už 63 JAV dolerių. Žaidimų įranga nesidominčius pirkėjus kaina turbūt nustebins – netgi išmanieji telefonai pigiau parduodami, tai už ką tiek mokėti?

Tačiau pažiūrėjus į pašvietimą turinčių mechaninių klaviatūrų kainas Lietuvoje, matyti, kad tai net labai konkurencingas pasiūlymas, o juk dar papildomai kainuoja ir atsparumas vandeniui, ir specialus metalinis karkasas. Taigi, kinai eilinį kartą rodo, kad pigiau nei pas juos, nerasime niekur kitur.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(6)
(1)

Komentarai (1)