Jeremy Clarksonas prieš 25-erius metus - pamatykite kaip automobilių žurnalistikos ryklys darbavosi kai buvo jaunas (Video)  ()

Jeremy Clarksonas, kaip ir dar du jo bendražygiai, neįtikėtinai išgarsėjo vesdamas laidas „Top Gear“, o dabar ir „The Grand Tour“. Tačiau J. Clarksonas, kaip „Top Gear“ vedėjas, buvo garsus (o gal skandalingai pagarsėjęs?) gerokai anksčiau nei prie jo prisijungę Richardas Hammondas ir Jamesas May, rašo carscoops.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniame tinkle „YouTube“ neseniai įkeltas ir sparčiai išpopuliarėjęs vaizdo įrašas buvo nufilmuotas daugiau nei prieš 25-erius metus. Jis įrodo, kad polinkis į sarkazmą J. Clarksonui buvo būdingas visada. Taip, jis kalba apie „Ferrari“. Aišku, nereikia pamiršti, kad rasti trūkumų J. Clarksonui – vieni juokai.

Be to, reikia pripažinti, kad „Ferrari 348“ toli gražu nebuvo gamyklos pasididžiavimas. Automobilis išties vertas šiokios tokios kritikos, tad nekeista, kad apie jį kalbėdamas J. Clarksonas nesirinka subtilesnių išsireiškimų.

Laimei, tuo metu įmonei „Ferrari“ vadovavęs Luca di Montezemolo sugebėjo pataisyti situaciją – „Ferrari 355“ jau buvo visiškai kitoks. Bet grįžkime prie J. Clarksono „Ferrari 348“ skirtos apžvalgos... Tiesą sakant, nelabai ir aišku, ar vedėjas šį automobilį giria, ar peikia. Galite pasižiūrėti patys.

Jeremy Clarksono „Ferrari 348“ apžvalga, filmuota prie 25-erius metus

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(13)
(14)
(-1)

Komentarai ()