Paskelbti žiauriausi 𝑷𝒐𝒓𝒔𝒄𝒉𝒆 automobilių bandymai, kuriuos sugalvojo pats gamintojas: štai kaip kuriama vokiška kokybė (Video)  (0)

Vokietijos kompanija 𝑷𝒐𝒓𝒔𝒄𝒉𝒆 paskelbė kai kurių testų, kuriuos turėjo įveikti jų kuriami automobiliai firminiame gaminių centre Weissache (Weissach Development Center) vaizdo įrašus


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad ir kokiame fabrike būtų surenkami vieni ar kiti Porsche modeliai, visi jie projektuojami ten pat — Weissach centre. Centro teritorijoje yra bandymų poligonas su firmine lenktynių trasa, kurioje derinamas automobilių valdymas ir tikrinamos jų galimybių ribos.

Porsche naujausių gaminių tyrimo centras buvo atidarytas 1966 metais. Poligono teritorijoje yra speciali apvali trasa, kurioje tikrinamas valdomumas slystant ir matuojamos šoninės perkrovos, ir atkarpa su nelygumais, imituojančiais prastą kelio dangą — primenanti gatves pavasarį, kai asfaltas ištirpsta drauge su sniegu.

Trasą galima lieti vandeniu, kad susidarytų ledas, o visureigių galimybės tikrinamos bekelės ruože. Weissache yra ir aerodinaminis tunelis, o taip pat katapulta ir atitinkama įranga automobilių daužymo bandymams. Kaip vykdomi bandymai, parodyta video klipe — su archyviniais kadrais!

A. Ponomariov
popmech.ru

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai (0)