„Microsoft“ skelbia dar vieną svarbią naujieną apie „Windows 10“ ir „Office 365“: stipriai keisis atnaujinimai, sulauksime kitokios išvaizdos  ()

Išplatinus „Windows 10 Creators update“ operacinės sistemos naujinį, korporacija „Microsoft“ ketina tolesnius funkcinius operacinės sistemos ir biuro programų paketo atnaujinimus išleidinėti ritmingai – po du kartus per metus, rudenį ir pavasarį, rašo „Engadget“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai, kad „Microsoft“ pasiūlys dar vieną didelės apimties atnaujinimą šį rudenį, jau nėra naujiena. Tačiau atnaujinimų ritmas, kurį ketinama taikyti nuo 2018 metų – jau naujiena. Ir ganėtinai svarbi.

Bendras „Windows 10“ ir „Office 365“ atnaujinimų grafikas supaprastins techninį aptarnavimą ir programinės įrangos suderinamumą. Kaip savo tinklaraštyje tvirtina „Windows“ komercinės rinkodaros skyriui vadovaujantis Bernardo Caldasas, „Microsoft“ ketina „paversti praeitimi brangius, kas kelerius metus vykdomus „išvalymo ir pakeitimo“ tipo „Windows“ atnaujinimus“.

Kol kas „Microsoft“ nepaskelbė oficialaus rudeninio atnaujinimo pavadinimo, tačiau darbinis naujosios versijos vardas yra „Redstone 3“, o „Windows Insider“ programos dalyviai jau gali išbandyti kai kurias naujas šio atnaujinimo galimybes – pavyzdžiui, fone veikiančių programų „slopinimą“ siekiant visus kompiuterio išteklius paskirti tuo metu naudojamoms programoms.

Be to, „Microsoft“ kurią produktą, pavadintą „Project Neon“ - jis numato kai kuriuos vizualinius operacinės sistemos pakeitimus, „Start“ meniu modifikacijas, daugiau skaidrumo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(15)
(3)
(12)

Komentarai ()