Funkcionalus elektroninis alkotesteris iš Kinijos nustebins ne tik galimybėmis, bet ir neįtikėtinai žema kaina  (5)

Pasakoti apie tai, koks naudingas gali būti alkotesteris, dabar nėra prasmės - jūs tai jau žinote. Ne vienas žmogus nori savo asmeniniam naudojimui turėti gerą, bet paprastą ir pigų alkotesterį, kuris itin praverčia vasarą ir padeda išvengti labai nemalonių situacijų. O kiek kainuoja geras, kelias funkcijas atliekantis alkoteseris? Kad ir kiek spėjote, šis vis tiek bus pigesnis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Alkotesteriai yra labai populiarūs - vienas net pateko į perkamiausių gegužės daiktų dešimtuką. Tačiau jie itin populiarūs visame pasaulyje, tad anksčiau aprašytas alkotesteris jau visiškai išpirktas ir prekyboje nebėra. Suradome jam puikią alternatyvą. 

Jis turi porą ekranų - viršutiniame rodomas laikas, o apatiniame - alkoholio koncentracija organizme. Matavimas vyksta be jokių vamzdelių - tereikia keletą sekundžių papūsti į parodytą vietą. Ten yra sumontuotas jautrus sensorius, kuris ir padės nustatyti alkoholio koncentraciją organizme net 0,01 procento tikslumu. Aukščiausia šiuo prietaisu išmatuojama vertė - 0,19 procentų.

Apie teisingą pūtimo laiką praneš garsinis signalas. Išties, tai viliojantis alkotesteris, kuriuo labai paprasta naudotis. Jis naudoja dvi AAA standarto baterijas, kurių pakaks labai ilgam laikui. Ekranas yra apšviestas, todėl be problemų šiuo alkotesteriu galėsite naudotis ir tamsoje.

Jis atlieka ir keletą kitų funkcijų. Pavyzdžiui, laikmačio ir termometro. Kad dar labiau tausotų energiją, jis automatiškai išsijungia, jei juo ilgesnį laiką nesinaudojate. Galiausiai, šis alkotesteris atrodo labai moderniai - jis mažas ir patogus laikyti krepšyje ar automobilio pirštinių skyrelyje.

Aišku, labiausiai stebinanti šio įrenginio dalis yra kaina - jis kainuoja vos €6,35. Siuntimas papildomai kainuos tik 33 centus (siunčiant į Lietuvą). Todėl tai tikrai puikus pasiūlymas, dar kartą raginantis prieš vasaros išvykas pasirūpinti moderniu alkotesteriu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(8)
(-3)

Komentarai (5)