Atjungiamas laidas, stiprūs žemi dažniai ir ergonomiškas dizainas - daug privalumų už itin žemą kainą  (2)

Atrodo, įdomių ausinių Kinijos rinkoje yra neišsemiama įvairovė. Skirtingi modeliai įtiks kiekvieno skoniui ir poreikiams. Štai šios KZ ausinės turi atjungiamą laidą ir yra visai pigios.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

KZ ZS3 ausinės turi atjungiamą laidą - jis tiesiog išsitraukia iš kiekvienos ausinės. Tai reiškia, kad tą patį laidą galite naudoti su kitomis gamintojo ausinėmis. Jungtys yra paauksuotos, kad nekurtų nepageidaujamų trukdžių.

Pačios ausinės pasižymi paprastu dizainu. Laido kilpą galima užkabinti už ausies - taip ausinės tvirčiau laikysis ausyse ir bus patogesnės. Pats laidas yra itin tvirtas, pagamintas iš daugybės smulkių vijų, todėl turėtų be problemų tarnauti ilgus metus.

KZ ZS3 ausinės stipriai groja žemus dažnius. Tuo gamintojas labai didžiuojasi, tačiau tai jau tampa standartu ausinių rinkoje. Teigiama, kad to reikalauja šiuolaikinės muzikos skambesys. Garsiakalbis yra sumontuotas toli ausinių korpuse, todėl nesigirdi trikdžių, ausinės puikiai blokuoja triukšmą.

Galiausiai, ausinės turi ir mikrofoną. Rinkinyje rasite ne tik ausines, bet ir dvi poras papildomų antgalių. Taip yra todėl, kad galėtumėte tobulai susireguliuoti ausines savo ausies formai. Ergonominis dizainas yra viena iš stirpiųjų KZ ausinių pusių.

Visgi, geriausia tai, kad visus šiuos privalumu galite gauti už itin žemą kainą. KZ ZS3 ausinės kainuoja vos €9,46. 

Kokius trūkumus pastebi pirkėjai? Ne visiems patinka ant ausų gulintis laidas, kai kurie pastebi, kad ausinės nėra tokios tvirtos, kaip brangesni įrenginiai. 3,5 mm jungtis įrengta 90 laipsnių kampu su laidu - tai irgi patinka ne visiems. Bet iš esmės KZ ZS3 ausinėmis pirkėjai patenkinti - Gearbest.com parduotuvėje jos turi 4,8 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (2)