Kinams fantazijos netrūksta - už 52€ siūlo „Haoer Z88“ LED stalinę lempą su 24 karatų auksu dengta aukštos kokybės kolonėle  ()

Kas yra ant jūsų darbo stalo? Kompiuteris, kažkur vietą suranda ir išmanusis telefonas, ir stalinė lempa. Bent jau dauguma rašomųjų stalų atrodo taip. Tačiau stalinė lempa neturi atrodyti ir veikti kaip kažkoks praeities reliktas. „Haoer Z88“ – ir LED stalinė lempa, ir aukštos klasės „Bluetooth“ kolonėlė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visų pirma reikia pažiūrėti, kaip šis įrenginys veikia kaip stalinė lempa. Šviestuvas naudojasi LED technologija, kuri leidžia tobulai sureguliuoti apšvietimo lygį. Filtrai išlygina šviesos srautą, todėl paviršiai apšviečiami labai tolygiai. Galima rinktis iš 5 ryškumo lygių, maksimaliai pasiekiant 1000 liumenų. To tikrai pakaks bet kokiam darbo stalui apšviesti.

Pats šviestuvas pasižymi moderniu elegantišku dizainu. Didelis pagrindas suteikia stabilumo, o pats šviestuvo korpusas yra plonas ir atrodo išties neblogai. Jis sukiojasi ir lankstosi, todėl nesunkiai rasite tokį kampą, kuris jums patiks labiausiai. Aišku, negalima pamiršti ir to, kad  „Haoer Z88“ yra ne tik stalinė lempa, bet ir belaidė kolonėlė.

Prie kolonėlės galite prisijungti įprastu AUX laidu, tačiau daugelis naudosis „Bluetooth“ galimybe.

Garsiakalbis yra dengtas 24 karatų auksu – neaišku, ar tai prisideda prie garso kokybės, bet atrodo neprastai. Dviejų kanalų garsiakalbis groja garsiai, ypač pabrėždamas žemus dažnius.

„Bluetooth“ technologija taip pat leidžia per atstumą valdyti kai kurias šviestuvo funkcijas – reguliuoti šviesą, nustatyti laikmatį, žadintuvą, šviestuvą įjungti ir išjungti. Įdomu ir tai, kad „Haoer Z88“ veikia ir kaip laisvų rankų įranga, o tai darbo vietai gali suteikti patogumo, ypač jei esate labai užimtas ir negalite ilgesniam laikui pakelti rankų nuo klaviatūros.

„Haoer Z88“ – labai kokybiškas šviestuvas su belaide kolonėle. Gražus, modernus dizainas leis jam surasti vietos bet kuriuose namuose, ypač turint omenyje, kad galite rinktis iš trijų spalvų. „Haoer Z88“ kainuoja kiek daugiau nei 52 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()