Kad būtumėte pasiruošę visoms gyvenimo situacijoms: 8 pigūs ir labai įdomūs multifunkciniai įrankiai iš Kinijos  (4)

Jau ne viena dešimtmetį daugybė žmonių su savimi visada nori turėti kokį nors multifunkcinį įrankį. Jis būtinai turi turėti peilį, atsuktuvą, kitus svarbius komponentus. Per daugelį metų buvo sukurtas ne vienas multifunkcinis įrankis, todėl dabar jų turime kiekvieno skoniui. Pristatome 8 įdomius įrankius iš Kinijos  - galbūt vieną iš jų išsirinksite ir jūs.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-07-29 Kad būtumėte pasiruošę visoms gyvenimo situacijoms: 8 pigūs ir labai įdomūs multifunkciniai įrankiai iš Kinijos  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Multifunkcinis įrankis su plaktuku

Pirmasis pasiūlymas tikrai atrodo neįprastai jau vien todėl, kad turi plaktuką ir nedidelį kirvį, tarp kurių dar slypi ir nemenkos replės. Gamintojas teigia, kad šis įrankis yra skirtas vežiotis automobilyje, todėl turi ir porą atsuktuvų, ir kelių dydžių veržliaraktį, ir porą geležčių. Iš viso šiame kompaktiškame korpuse rasite net 16 skirtingų įrankių.

Plaktukas nėra labai sunkus ir didelis, tačiau ištikus nenumatytoms problemoms jis tikrai pravers – kaip teigia gamintojas, automobilio langus su juo tikrai nesunkiai įveiksite. Šis multifunkcinis įrankis kainuoja kiek mažiau nei 8 eurus. Bet automobilyje pravers ir kitas multifunkcinis įrankis

2. Multifunkcinis įrankis su padangų slėgio matuokliu

Šis įrankis, kaip ir kiti, turi peilį, pjūkliuką, porą atsuktuvų ir butelių atidarytuvą. Gale netgi rasite smaigą automobilio langams išdaužti. Visgi, tai nėra tradicinis multifunkcinis įrankis jau vien dėl pagrindinio jo bruožo.

Šiame įrankyje rasite ir padangų slėgio matuoklį. Tai vienas iš tų daiktų, kuriuos reikia turėti automobilyje, ypač jei ruošiatės į ilgesnes keliones. Aišku, teks atisiminti, kad šis įrenginys naudoja vieną AAA bateriją. Šis multifunkcinis įrankis kainuoja €15,52. O gal norite rimtesnio daikto?

3. Taktinis multifunkcinis įrankis

Aišku, žodis „taktinis“ čia naudojamas labiau jau įrankio išvaizdai nei savybėms apibūdinti. Šis „Almighty Eagle Claw“ įrankis atrodo tikrai rimtai ir turi nemažai privalumų. Jame rasite peilį, pjūkliuką, žvynų skutiklį, ylą, butelių atidarytuvą, atsuktuvą, žirkles, dildę ir dar daug kitų naudingų įrankių. Jį lengvai galėsite nešiotis su savimi, nes jis lengvai kabinasi prie diržo kilpos ar kuprinės

Aišku, nemažas šio daikto privalumas yra ir išvaizda, ir kaina. Sunku tikėtis, kad plienas bus aukščiausios kokybės. „Almighty Eagle Claw“ multifunkcinis įrankis kainuoja vos €10,77, todėl jo nebus gaila naudoti ir nešioti kasdien.

4. Klasikinis multifunkcinis įrankis

Šveicarijos armijos peiliukas – bene geriausiai atpažįstamas multifunkcinis įrankis pasaulyje. Aišku, šis dizainas buvo ne karta kopijuotas, ko pasekoje gerokai atpigo. „Zanmax 3101“ pasižymi visomis savybėmis, kurias turi iš prieš tai aprašytas įrankis, tačiau atrodo kur kas paprasčiau. Jis neturi pjūkliuko ir žvynų skutiklio, bet turi patogų kabliuką ir yra pakankamai kompaktiškas, kad būtų nešiojamas kartu su raktais.

„Zanmax 3101“ turi 13 skirtingų funkcijų. Gamintojas neslepia ir plieno kokybės, teigdamas, kad peilio ašmenys siekia 50 HRC, o tai yra standartinis rodiklis. „Zanmax 3101“ kainuoja kiek daugiau nei 12 eurų.

5. Plokščias multifunkcinis įrankis

Pastaruoju metu labai išpopuliarėjo plokšti multifunkciniai įrankiai. Jų naudingumu, aišku, galima abejoti, taičiau negalima paneigti fakto, kad jie lengvai įsimaišo tarp raktų ar net telpa piniginėje. Šis „Sanrenmu GJ035Z“ neturi peilio (kad nesupjaustytų kišenių ir rankų), bet turi liniuotę, kelis veržliarakčius, atsuktuvą, butelių atidarytuvą, vinių traukiklį ir žiedelį raktams.

Dėl riboto funkcionalumo ir paprasto dizaino šis įrankis kainuoja tik €2,63. Gamintojas teigia, kad dviratininkams jis tikrai labai pravers, o nešiotis jį kartu su raktais yra labai lengva.

6. Multifunkcinės replės

Populairiausi multifunkciniai įrankiai būna dviejų rūšių – Šveicarijos armijos peiliuko, kaip anksčiau paminėti du pavyzdžiai, ar multifunkcinių replių. Pastarasis įrankis yra labai naudingas jau vien todėl, kad turi pilno dydžio reples, kurios praverčia ne vienoje sunkioje gyvenimo situacijoje. Šis ir nerūdijančio plieno pagamintas įrankis turi peilį, pjūklelį, žvynų skutiklį, dildę, porą atsuktuvų ir dar krūvą įrankių.

Replės yra vienas iš universaliausių įrankių kiekvienų namų arsenale. Jomis galima suspausti, pasukti, pagriebti, dažnai ir nukirpti kokį laidą. Visgi, jei norite tokio daikto tik atsargai ir neketinate jo naudoti kasdien, tikrai pakaks ir pigaus įrankio iš Kinijos. Šis nuotraukoje kainuoja €7,36.

7. Reguliuojamas veržliaraktis

Šis multifunkcinis įrankis tikrai nėra tradicinis. Jis turi du veržliarakčius – vienas veikia panašiai kaip replės, o kitas yra pilnai reguliuojamas. Aišku, čia rasite ir peilėį, atsuktuvus bei patogų laikiklį, leidžiantį įrankį prisegti prie diržo.

Vėlgi, tai vienas iš tų įrankių, kuris gali išgelbėti iš keblios situacijos, tačiau sunku apie jį pagalvoti kuomet nesate pakliuvę į bėdą. Šis veržliarakčio ir multifunkcinio įrankio derinys kainuoja €12,36.

8. Kompaktiškas multifunkcinis įrankis

Galiausiai, reikia pripažinti, kad dauguma žmonių nenori vieno įrankio, kuris gali atlikti visą eilę užduočių. Jiems tereikia tokio, kuris atliktu pagrindinius darbus ir nereikėtų vargti ieškant to pagrindinio įrankio. Šis multifunkcinis įrankis yra labai paprastas ir kompaktiškas. Jame rasite tik kokybišką, dviejų ašmenų peilį, atsuktuvus, smulkius veržliarakčius ir dar porą įrankių. Jis tikrai minimalistinis.

Gerai ir tai, kad šis daiktas yra puikiai vertinamas pirkėjų, o ir gamintojas „Sanrenmu“ yra girdėtas. Šis multifunkcinis įrankis kainuoja mažiau nei 11 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(14)
(0)

Komentarai (4)