Sportas rudenį nesibaigia: 6 daiktai iš Kinijos aktyviai sportuojantiems (Video)  (1)

Rudens pradžia pakankamai šalta. Visgi, jei mėgstate sportuoti, orai jūsų nė kiek negąsdina. Juolab, kad ir namie galima neblogai prasimankštinti. Pristatome 6 įdomius, mobilius ir pigius daiktus iš Kinijos, kurie rudens sportą pavers naudingų ir sveiku malonumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Treniruoklis pilvo raumenims

Pilvo raumenys yra viena gražiausių žmogaus kūno dalių. Juos nudailinti galima įvairiais būdais ir tam tikrai nereikia jokių treniruoklių. Visgi, šie trys ratukai su rankenomis tikrai padės siekiant gerų rezultatų. Šis treniruoklis atlaiko 400 kg svorį, veikia labai tyliai, nebraižo grindų ir suteikia patogią atramą.

Kaip juo naudotis? Galima atlikti keletą skirtingų pratimų. Pavyzdžiui, galima atlikti atsispaudimų variaciją, kuomet šis treniruoklis yra stumiamas nuo savęs kūnui artėjant prie žemės, o tuomet traukiamas atgal. Šis treniruoklis kainuoja kiek daugiau nei 21 eurą.

2. Parašiutas bėgiojantiems

Ruduo noro pabėgioti tikrai nenugalėjo. Jei norite pagerinti savo formą, bėgti greičiau ar būti ištvermingesniais, galite bėgioti su štai tokiu parašiutu, kuris kuria papildomą pasipriešinimą. Vėliau, jau bėgant be parašiuto, pajusite, kad galite bėgti lengviau, greičiau ir toliau.

Parašiutas pagamintas iš poliesterio, o diržas - iš nailono. Jį galima reguliuoti ir pritaikyti savo kūno formai ir poreikiams. Šis parašiutas kainuoja €10,22.

3. Delno treniruoklis

Spausdami kumščius treniruojame apatinius rankos raumenis. Kartu geriname savo suspaudimo jėgą, kuri svarbi ir kitose sporto šakose. Tam galima rasti įvairių treniruoklių. Šis ypatingas tuo, kad ne tik leidžia efektyviai treniruoti delną, bet ir turi ekraną, kuriame rodo sudegintas kalorijas, paspaudimų skaičių ir treniruotės laiką.

Šis treniruoklis kainuoja kiek mažiau nei 10 eurų. Tačiau delnus ir riešus galima stiprinti ir kitaip.

4. Giroskopinis treniruoklis

Tai - gerai žinomas rutulys su giroskopu. Patraukus už virvelės ir įsukus giroskopą jo sukimąsi reikia palaikyti riešo judesiais. Tai tikrai nėra taip lengva, kaip atrodo, todėl riešas yra efektyviai treniruojamas. Geriausia tai, kad šiuo treniruokliu galite naudotis bet kur - jis mažas ir lengvai nešiojamas.

Kuo greičiau įsuksite giroskopą, tuo ryškiau švies LED elementai. Šis treniruoklis kainuoja kiek mažiau nei 8 eurus.

Štai kaip veikia giroskopinis treniruoklis

5. Kūno duomenų analizatorius

Iš tikrųjų, kūno svoris nėra toks svarbus. Raumens yra sunkesni už riebalus, todėl raumeningi žmonės yra sunkūs. Šis prietaisas išmatuos jūsų KMI, riebalų kiekį organizme ir pateiks kitą svarbią informaciją apie metabolizmą. Visa tai pasiekiama naudojant kūno varžos matavimą.

Šis prietaisas per jūsų rankas paleis silpną elektros impulsą - tokį silpną, kad jo net nepajusite. Ir išmatuos kūno varžą. Pagal ją galima nustatyti, iš kokių medžiagų yra sudarytas žmogaus kūnas ir, svarbiausia, kiek jame riebalų. Šis prietaisas kainuoja vos mažiau nei 11 eurų.

6. Širdies ritmo matuoklis

Šiais laikais visi telefonai ir išmanieji laikrodžiai matuoja širdies ritmą. Jie veikia pakankamai tiksliai daugeliui žmonių, tačiau rimti sportininkai jų duomenimis nepasitiki. Ant krūtinės dėvimas širdies ritmo matuoklis yra tikslesnis, netrukdo sportuojant ir tvirtai laikosi plataus diržo pagalba.

Širdies ritmo duomenys yra perduodami išmaniajam telefonui „Bluetooth“ ryšiu. Šis širdies ritmo matuoklis kainuoja 16 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (1)