Išskirtinio dizaino permatoma belaidė Bluetooth kolonėlė su giriama baterija, gera garso kokybe ir aukštu funkcionalumu  ()

Kartais besižvalgydami rinkoje galite aptikti visai įdomių daiktų, kurie pasižymi neįprastu dizainu. Jie iš karto traukia dėmesį ir vilioja išbandyti. Pavyzdžiui, ši „Vidson I30“ belaidė Bluetooth kolonėlė yra permatoma - galima pamatyti, kas yra jos viduje. Tačiau, panašu, funkcionalumui šis neįprastas dizaino sprendimas netrukdo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Permatomas „Vidson I30“ korpusas leido pridėti papildomą funkciją - programėle reguliuojamą LED apšvietimą. Galima pasirinkti spalvas, kurios keičia kolonėlės išvaizdą, labiau tinka prie interjero ar kuriamos atmosferos. Tai taip pat leidžia pamatyti, kas yra kolonėlės viduje ir yra gana įdomus, nematytas sprendimas.

Tačiau „Vidson I30“ nėra tik gerai atrodantis įrenginys be jokių kitų privalumų. Ši kolonėlė turi FM radiją, atminties kortelės lizdą ir mokrofoną, leidžiantį šį įrenginį naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą.

Kažkur korpuse slepiasi ir stebėtinai talpi 2000 mAh baterija, kuri turėtų užtikrinti iki 12 valandų nepertraukiamą darbą (įrenginį naudojant intensyviau, bateriją įkrauti reikės po maždaug 4 valandų).

Visgi, akivaizdu, kad ši kolonėlė nėra skirta nešiojimuisi - ji labiau tinka kaip namų puošmena. Tačiau ir groti turėtų neblogai.

„Vidson I30“ turi du 10 W garsiakalbius. Kiekvienas iš jų yra 48 mm dydžio ir turėtų puikiai atkurti visą garsų spektrą. Prie žemų dažnių raiškos prisideda ir pasyvūs kolonėlės elementai, todėl gamintojas teigia, kad net ir iki galo padidinus garsą jis turėtų išlikti raiškus.

„Vidson I30“ yra pakankamai naujas produktas rinkoje, tačiau įvairiose apžvalgose jis jau yra įvertinamas gana teigiamai. Pastebima, kad kolonėlė galėtų groti garsiau, o ir permatomas dizainas patinka ne visiems, nes korpusas nėra visiškai skaidrus. Tačiau giriama baterija, garso kokybė ir funkcionalumas.

„Vidson I30“ yra gera, kokybiška kolonėlė, turinti išskirtinių bruožų prieš konkurentus. Ant korpuso išdėstyti mygtukai, mikrofonas, atminties kortelės lizdas ir FM radijo imtuvas yra funkcijos, kuriomis tikriausiai naudositės, o ne šiaip kokie nereikalingi triukai pirkėjams patraukti. 

„Vidson I30“ kainuoja šiek tiek mažiau nei 50 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: