Policija keičiasi ne tik vidumi, bet ir išore - pristatytas naujas Lietuvos Policijos automobilių grafikos dizainas (Foto)  (18)

Struktūrinę reformą įgyvendinantis Policijos departamentas atsinaujina ir išoriškai. Jau netrukus į Lietuvos gatves išriedės nauju dizainu papuošti tarnybiniai automobiliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjusį mėnesį Policijos taryba balsavimo būdu nusprendė, kuris iš keturių galimų variantų laimėjo ir nuo šiol papuoš visus naujus tarnybinius automobilius, senieji policijos automobiliai greičiausiai liks su senuoju dizainu.

olicijos departamentas dar rugsėjo viduryje išplatino pranešimą apie tai, kad veiklos nuomos būdu įsigijo 12 naujų automobilių „Audi A6“, kurie perduoti Lietuvos kelių policijos tarnybai. Šie automobiliai skirti patruliuoti magistraliniuose keliuose ir lydėti labai svarbius asmenis ir jų vadovaujamas oficialias delegacijas.

Po viešųjų pirkimų pasiūlyta vieno automobilio kaina su visa būtina įranga – 45 260 Eur su PVM (rinkoje toks automobilis kainuotų apie 65 000 Eur).

Būtent vieno iš šių automobilių, jau papuoštų nauju dizainu, nuotrauką paskelbė Lietuvos policija.

Dar šių metų pradžioje Alfa.lt rašė apie tai, kad policija įsigijo ir daugiau naujų automobilių. Pirkinių sąraše – 17 mikroautobusų „Volkswagen Kombi“, 20 mažų furgonų „Volkswagen Caddy“, 19 lengvųjų patruliavimo automobilių „Škoda Superb Combi“ ir 24 didesnio važumo automobilius „Škoda Yeti“.

Policijos departamento atstovų teigimu, visi šie automobiliai skirti ne vadovybei, o darbui gatvėse. „Visi automobiliai bus nudažyti specialiomis policijos spalvomis, įrengti švyturėliai, jie bus skirti ne vadovams, o gatvėse dirbantiems pareigūnams. Patys pareigūnai labai džiaugiasi, kad turės patogius ir tinkamus tarnybai automobilius“, – dėstoma Alfa.lt siųstame laiške.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(56)
(15)
(41)

Komentarai (18)