Kinai sugalvojo dar neregėtą dalyką: su nuolaida siūlo vieną iš pačių geriausiai vertinamų elektrinių motorolerių pasaulyje „XIAOMI M365“ ir žada sumokėti visus jo mokesčius (Video)  (26)

Lietuviškas klimatas nėra labai dėkingas dviratėms transporto priemonėms, tačiau bent jau šiltuoju metų laiku tai tiesiog puikus judėjimo būdas. Klasikiniai dviračiai - nuo seno ir pas mus įprastas dalykas, o štai elektriniai motoroleriai dar tik bando išsikovoti vietą po Saule. Nors šiuo metu tokiam transportui visiškai ne sezonas, tačiau turbūt niekada nebūna tokių gerų kainų, kaip lapkričio mėnesį. Neatsitiktinai mūsų akis užkliuvo už vieno iš pačių geriausiai vertinamų elektrinių motorolerių pasaulyje „XIAOMI M365“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

XIAOMI M365“ motoroleris pagamintas iš tvirto ir ilgaamžio orlaivio aliuminio lydinio ir atlaiko 100 kg maksimalų svorį. Su pažangia „E-ABS“ dviguba stabdžių sistema, kinetine energijos taupymo, kontrolės ir išmania BMS sistemomis šis elektrinis motoroleris yra „protingas“ ir lengvai naudojamas. Jo unikalus sulankstomas dizainas leidžia jį bet kur nešioti su savimi ir taupyti erdvę.

Integruota 18650 ličio baterija ir 250 W variklis „XIAOMI M365“ leidžia sparčiai pasiekti 25 km/h greitį ir vienu įkrovimu įveikti 30 km atstumą. Tuo tarpu „Smart App“ programinė įranga stebi jūsų važiavimo įpročius, greitį ir t. t.

Saugumą užtikrina dviguba stabdžių sistema, kurią sudaro priekinio rato „E-ABS“ antiblokavimo sistema ir galinio rato mechaninis diskinis stabdis. Šis sprendimas efektyviai padidina stabdymo reagavimą ir sutrumpina stabdymo kelią iki 4 metrų, todėl kelionė tampa daug saugesnė.

Energijos taupymo sistema paverčia kinetinę energiją į elektros energiją ir tokiu būdu užtikrina ilgesnį akumuliatoriaus veikimą bei padidina vienu įkrovimu nuvažiuojamą atstumą. 4 LED lemputės rodo akumuliatoriaus įkrovą, o pažangi baterijų valdymo sistema leidžia žinoti jų būklę.

Šio motorolerio saugumą ir ilgaamžiškumą pagerina net šešios apsaugos funkcijos:

  • Trumpojo jungimo apsauga
  • Apsauga nuo viršsrovio
  • Apsauga nuo pernelyg didelio išsikrovimo
  • Apsauga nuo viršslėgio
  • Apsauga nuo žemos įtampos apsauga
  • Apsauga nuo temperatūros pokyčių

8,5 colių pripučiamos padangos yra atsparios smūgiams ir pagamintos iš neslystančios medžiagos, todėl tinka daugumai kelių sąlygų. Labai ryškūs priekiniai ir galiniai žibintai padidina matomumą ir važiavimo saugumą naktį.

„XIAOMI M365“ sveria vos 12,5 kg ir lengvai sulankstomas keliais nesudėtingais judesiais, todėl yra ypač patogus transportuoti ir namuose neužims daug vietos. Motoroleris apsaugotas nuo drėgmės pagal IP54 standartą.

Visgi įdomiausias dalykas su šiuo motoroleriu - tai, kokią akciją sugalvojo parduotuvė TomTop. Kaip jau įprasta šią savaitę, jam siūloma tradicinė „11.11“ nuolaida, kuri ženkliai padidėja įvedus papildomą nuolaidos kupono kodą HTY120DXM.  Jis suteikia apčiuopiamą - $120 nuolaidą, o galutinė kaina tampa $419.99

Visgi ir po nuolaidos suma didoka, o į Lietuvą bus siunčiamas per siuntų tarnybą tiesiai iš Kinijos - tai reiškia, kad pateks per muitinę ir neišvengiamai teks mokėti mokesčius. Nelabai malonus dalykas, tiesa?

Ir štai čia TomTop sugalvojo netikėtą dalyką - Lietuva yra viena iš keliolikos valstybių, kurių pirkėjams žada apmokėti visus papildomus mokesčius. 

Kaip tai veikia, parduotuvė nepatikslina, bet komentaruose ramina, kad pirkėjams dėl nieko nereikia sukti galvos, jei tik jų valstybė yra nurodyta tame sąraše. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(37)
(9)
(28)

Komentarai (26)