Kinai moka stebinti: itin stilingas išmanusis laikrodis su OLED ekranu, cinko lydinio korpusu, metaline apyranke ir daugybe funkcijų už 20€  (2)

Išmanieji laikrodžiai jau yra tapę įprasta aprangos detale. Daugeliu atveju jų funkcijos ir galimybės yra labai panašios, tačiau gerokai skiriasi jų stilius. Labai lengva surasti agresyvaus ir išskirtinio dizaino laikrodžius - tokie dažniausiai ir gaminami, kad atkreiptų į save dėmesį, parodytų savininko išskirtinumą. Bet ką daryti, jei norite kažko subtilaus, stilingo, tinkamo net prie kostiumo?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokiu atveju tikrai nesirinksite „Xiaomi Huami Amazfit Watch“ - tai puikus išmanusis laikrodis sportuojantiems pagal funkcijas, bet jo išraiškingas dizainas visiškai netinka prie kostiumo. Kaip bebūtų keista, tokiems atvejams išmaniųjų laikrodžių pasirinkimas gerokai sumažėja ir labai retai pasitaiko tokių išskirtinių modelių, kaip CF006. Tai yra paprastas, tačiau kartu ir labai gerai atrodantis bei funkcionalus išmanusis laikrodis, kuris dar gali nudžiuginti ir itin gera kaina.

CF006 atlieka visas įprastas išmaniojo laikrodžio funkcijas - skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą ir t.t.

Visą tai daro ir brangesnės išmaniosios apyrankės, tad išmaniajam laikrodžiui tai privaloma.

Tačiau CF006 turi ir labai daug kitų kozirių - pavyzdžiui, šis laikrodis matuoja deguonies kiekį kraujyje, stebi miego ritmus, rodo informaciją apie orus.

 

O svarbiausia, dideliame ir labai patogiame OLED ekrane taip pat galima skaityti žinutes ir pranešimus, čia gausite ir priminimus apie skambučius.

Aišku, geras išmanusis laikrodis negali kelti ir jokių papildomų problemų. CF006 yra atsparus vandeniui (IP67), todėl šio laikrodžio nereikia nusiimti plaunantis rankas ar net maudantis po dušu. 

CF006 turi didesnę nei įprasta 100 mAh bateriją, kurios, taupaus OLED ekrano dėka, pakaks bent 7 dienoms normalaus darbo, o budėjimo režime turėtų ištverti ir 15 dienų. Galiausiai, visos technologijos yra sudėtos į patvarų cinko lydinio korpusą, kuris yra ir labai tvirtas, ir lengvas.

Kalbant apie korpusą reikia dar kartą paminėti ir tai, kad CF006 yra labai stilingas, gražus įrenginys.

Didelis ekranas nėra kaip nors maskuojamas ar puošiamas - OLED būdinga juoda fono spalva pati yra tarsi dizaino elementas. Pirkėjai gali pasirinkti ir apyrankę - vieniems labiau patiks metalinė, o kitiems - dirbtinės odos.

Tai laikrodis, kuris tiks ir sprotuojantiems, ir sveiko gyvenimo būdo gerbėjams, o svarbiausia, jis puikiai tiks ir apsirengus sportinę aprangą, ir solidų kostiumą. 

CF006 yra naujas produktas, todėl kol kad turi labai mažai pirkėjų atsiliepimų. Visgi, juose pastebima, kad ekranas yra labai lengvai perskaitomas, pats laikrodis yra lengvas ir patogus, o funkcijos puikiai tinka aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms.

Laikrodis su visais šiais bruožais retai kada būna pigus. Tačiau CF006 šiuo metu kainuoja €20,20, tačiau tokia maža kaina lengvai paaiškinama solidžia nuolaida, kuri kol kas yra siūloma šiam produktui. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(11)
(10)

Komentarai (2)