Su nuolaida siūlomas „Anet A8“ stalinis 3D spausdintuvas tiesiai iš Vokietijos sandėlių (Video)  (1)

Vis dažniau viešoje erdvėje matome įvairius reportažus, kaip demonstruojamos 3D spausdintuvų galimybės. Su jais jau galima ne tik atspausdinti įvairias smulkmenas, kurios džiugina patį spausdintuvo savininką bei jo draugus(-es), bet ir tokį stambų objektą, kaip namas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gana ilgą laiką tokie įrenginiai buvo ne tik brangūs, bet ir naudojami tik įvairiose pramonės šakose. Tačiau 3D spausdintuvų gamybos ėmėsi daugelis bendrovių, o didelė konkurencija jų kainas sumažino iki tokio lygio, kad dabar 3D spausdintuvą, kuris naudoja įvairaus tipo plastiką, gali įsigyti praktiškai kiekvienas.

Kad ir gerai žinomas bei sunkiai konkurentų pavejamas Kinijos kompanijos gaminamas „Anet A8“ stalinis 3D spausdintuvas.

„Anet A8“ yra ypač puikių matmenų (500 x 450 x 400 mm) ir sveria vos 8 kg, tad žodis „stalinis“ 3D spausdintuvas atitinka realybę.

Jis neužima didelės erdvės, yra kompaktiškas, nesunkiai surenkamas bei patogus naudoti. Pats spausdintuvas pagamintas iš aliuminio lydinio ir akrilo, kuris užtikrina dar stabilesnį spausdinimo procesą.

„Anet A8“ planuojamo atspausdinti modelio brėžinį galima sukurti naudojant „Windows“, „Linux“ ar „Mac“ operacines sistemas.

Labai svarbu paminėti, kad su „Cura“ programine įranga sukurtas brėžinys vėliau gali būti atspausdintas tiesiog naudojant 8 GB SD kortelę, todėl su „Anet A8“ galima dirbti net jei šalia nėra kompiuterio ir/ar interneto ryšio.

„Anet A8“ turi LCD ekraną, tad spausdinimo metu matoma visa svarbiausia informacija, tokia, kaip „Anet A8“ darbinės charakteristikos bei pačio spausdinimo eiga.

„Anet A8“ spausdinimui naudojamas išplėstinis ir greitaeigis variklis, kuris užtikrina ilgą darbo trukmę bei padidina darbo efektyvumą. Pasiekiamas 10 – 120 mm/s spausdinimo greitis bei užtikrinimas 0,015 mm X, Y bei 0,005 mm Z ašių pozicionavimo tikslumas.

Purkštukų skersmuo yra 0,4 mm, sluoksnio storis 0,1-0,3 mm, o spausdinimo tikslumas – 0,12 mm.

„Anet A8“ spausdinimui naudoja įvairiais medžiagas: plastikus ABS, PLA, HIP, PRTG, TPU, PP, nailoną, medieną ir kt medžiagas. Galima šį 3D spausdintuvą pritaikyti praktiškai bet kam, nuo įvairių mokslinių modelių ar medicininės įrangos spausdinimo iki žaislų vaikams. Viskas priklauso nuo asmeninių poreikių, o labiausiai – nuo fantazijos.

Kaip darbuojasi „Anet A8“ galite pasižiūrėti šiame video reportaže

Šiuo metu šiam „Anet A8“ 3D staliniam spausdintuvui internetinėje parduotuvėje Tomtop taikoma 59 % nuolaida ir jo galutinė kaina siekia 130,3 eurus. Jis bus atsiųstas iš Vokietijos sandėlio, o pats siuntimas papildomai tekainuos 9,37 eurus.

Verta pastebėti, kad šis pasiūlymas yra labai ribotam laikui. Ir tai yra pigiau nei perkant, pavyzdžiui, iš Gearbest internetinės parduotuvės, kurioje šiuo metu „Anet A8“ 3D stalinis spausdintuvas kainuoja 154 eurus, o siuntimas būtų iš Kinijos sandėlių. 

Svarbi informacija

„Anet A8“ 3D stalinio spausdintuvo pakuotėje yra visos reikalingos detalės, bei pačio spausdintuvo surinkimui reikalingi įrankiai. Taip pat yra SD kortelė, kurioje yra montavimo instrukcija, STL spausdinimo modelis, programinė įranga, GCODE bandymo rinkmenos ir įrankių sąrašo nuotraukos. Taip pat įdėta 10 metrų ilgio baltos spalvos spausdinimo medžiagos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(6)
(8)

Komentarai (1)