„Neįsivaizduoju ką panašaus į „Xiaomi Piston Fresh“ galima nupirkti mažiau nei už 10€ - tai tiesiog kitų ausinių žudikas“ (Apžvalga, Video)  ()

Iki šiol „Xiaomi“ kompanija pasiūlydavo vis įdomesnių ir vienas už kitų geresnių ausinių. Bet šį kartą turbūt pranoko net pati save.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Piston Fresh“ tiesiog „rauna stogą“. Net sunku patikėti, kad galima įsigyti kokybiškas ausines vos už 5 eurus.

Galvojate, kad tai neįmanoma? Įmanoma, tikrai įmanoma.

Net apžvalgos autorius įsigijęs naujausią „Xiaomi Piston Fresh“ ausinių versiją teigia negalintis patikėti, kad „už 5 eurus galima gauti tokios geros kokybės ausines“ (5€ kaina būna ne visada - tik per akcijas, o paprastai jos kainuoja 9-10€, aut. pastaba). Jo teigimu šios „Xiaomi Piston Fresh“ ausinės yra „ultra biudžetinės ausinės su neblogu garsu“, bet apie garso kokybę kiek vėliau.

Susipažinkime iš arčiau su „Xiaomi Piston Fresh“ ausinėmis.

Techninės naujųjų „Xiaomi Piston Fresh“ ausinių specifikacijos:

1) standartinis 3,5 mm kištukas;

2) 125 centimetrų ilgio laidas;

3) pagamintos iš aliuminio lydinio ir plastiko;

4) varža – 32 omai, 98 dB;

5) palaiko tokias funkcijas kaip: atsiliepimas į skambutį, mikrofonas, dainų perjungimas;

6) galima rinktis iš įvairių spalvų ir sveria vos 14 gramų.

Apžvalgos autoriui „Xiaomi Piston Fresh“ ausinės atkeliavo iš Kinijos. Jis jas užsisakė internetinėje parduotuvėje Gearbest.com. Ir iš tiesų, šių ausinių pasirinkimas yra didžiulis, o toms, kam taikoma akcija, kaina siekia vos apie 5 eurus.

Pati ausinių pakuotė atkeliavo saugiai ir tvarkingai supakuota. Pakuotės turinį sudaro pačios „Xiaomi Piston Fresh“ ausinės, 3 poros ausinių pagalvėlių (mažos, vidutinio dydžio ir didelės) bei garantinis talonas.

Ausinių kištukas yra standartinis 3,5 mm. Laidas yra lankstus ir aplietas storu sluoksniu gumos. Susidaro įspūdis, tarsi viduje netgi būtų paliktas oro tarpas, nes paspaudus laidą jis akivaizdžiai susiploja, o atleidus pirštus vėl grįžta į pradinę būseną. Tai yra išties geras dalykas, nes toks laidas gerokai ilgiau tarnaus, nei įprastas ir kieta guma padengtas ausinių laidas.

Pats valdymo mygtuko dizainas apžvalgos autoriui nelabai patiko. Nors juo galima atsiliepti į skambutį ir nutraukti pokalbį, sustabdyti ir perjungti dainas (garso lygio reguliuoti negalima), bet siaurėjanti forma atrodo negražiai. Žinoma, čia yra skonio dalykas.

Pačios ausinės yra išties gražios. Spalvų pasirinkimas yra didžiulis, tad kiekvienas gali pasirinkti pagal savo skonį.

Ausinės pagamintos iš metalo. Aiškiai pažymėta kur yra dešinioji ir kairioji ausinė.

Pats laidas prie ausinių yra minkštos gumos (nuotraukoje rankose laikomų ausinių vietos aut. past.), o ne kieto plastiko. Tai didžiulis privalumas, nes šis plastiškumas užtikrins maksimaliai ilgą ausinių tarnavimo laiką.

„Xiaomi Piston Fresh“ ausinės tvirtai laikosi ausyse ir nekrenta net ir intensyviai judant.

Muzikos kokybė ir galutinis verdiktas

Apžvalgos autorius išbandęs šias ausines su „Xiaomi Mi 5S“ išmaniuoju telefonu teigia, kad muzikos kokybė yra gera. Jose yra labai geri ir aiškūs žemi tonai. Klausantis elektroninės, bliuzo, roko ar bet kokio kito žanro muzikos aiškiai girdimi visi dainų elementai.

Tiesa, muzika nėra labai garsi, bet ji grojama tik truputi tyliau nei „Xiaomi Hybrid“ ausinėmis (šių ausinių apžvalgą pateikėme kiek anksčiau aut. past.).

Deja, bet aukšti tonai nesulaukia tiek dėmesio kaip žemi - be hibridinės technologijos tiesiog to neįmanoma padaryti, todėl pagal universalumą šios ausinės neprilygsta „Xiaomi Hybrid“. Plačiame dažnių diapazone jau nėra tokio detalumo, tačiau daugeliui muzikos kūrinių jo ir nereikia. 

Nors „Xiaomi Hybrid“ ausinėse garsas yra detalesnis, bet „Xiaomi Piston Fresh“ ausinėse geresni žemi tonai ir šios ausinės puikiai tiks tiems, kurie mėgsta klausytis repo, transo, techno, „drum-and-base“, elektroninės muzikos ir net tiems, kurie klausosi roko, džiazo ar bliuzo.

Bendrai, muzikos kokybė yra išties gera, o turint galvoje, kad su nuolaidomis šios „Xiaomi Piston Fresh“ ausinės kainuoja maždaug 5 eurus, tai galima sakyti, kad pagal tokią kainą ji yra fantastiška. Apžvalgos autoriaus teigimu, jis „neįsivaizduoja ką panašaus į „Xiaomi Piston Fresh“ galima nupirkti už tokią kainą. „Xiaomi Piston Fresh“ yra kitų ausinių žudikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(5)
(9)

Komentarai ()