Pigus būdas, kaip atnaujinti dantų šepetėlį: automatinis dezinfekatorius „Seago“ sunaikina visą bjaurastį ir visiškai nekenkia sveikatai  ()

Ar pamenate senas instrukcijas, kurios teigė, kad dantų šepetėlį kartą per mėnesį būtina išvirinti? Verdantis vanduo žudo bakterijas, taip prailgindamas dantų šepetėlio gyvavimo laiką. Tačiau ar kas nors taip apskritai darė? Dantų šepetėliai išmetami tada, kada susidėvi. Tačiau dabar egzistuoja patogių būdų, kaip greitai ir efektyviai dezinfekuoti visos šeimos dantų šepetėlius, taip užtikrinant jų švarą ir efektyvią burnos higieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš tikrųjų, dantų šepetėlį dezinfekuoti reikėtų dažniau - bent kartą per savaitę. O keisti - bent kartą per mėnesį. Jei savo šepetėlius prižiūrėsite itin kruopščiai ir atsakingai, jie gali tarnauti ir porą mėnesių. Problema yra ta, kad jūsų šepetėlis yra tikra bakterijų veisykla. Jis beveik visada yra šlapias, dažniausiai stovi atviroje erdvėje, dažnai - patalpoje sujungtoje su tualetu.

Bakterijų kolonijas jūs patys pradedate su pirmu naujo šepetėlio panaudojimu. Kai šeimos narių šepetėliai stovi greta, tomis bakterijomis dosniai dalijatės ir su kitais. Šie nešvarumai gali ne tik kenkti burnos sveikatai, bet ir prisidėti prie kitų infekcinių ligų vystymosi. Kokia išeitis? Automatinis dantų šepetėlių dezinfekatorius.

„Seago“ siūlo labai paprastą sprendimą - kompaktišką dezinfekatorių „SEAGO Automatic Toothbrush Disinfection Box“, kuris vienu metu dezinfekuoja keturis šepetėlius. Nenaudojami jokie chemikalai - tik ultravioletiniai spinduliai, kurie nekenkia šepetėliams, bet naikina bakterijas. Tereikia šepetėlius sudėti į įrenginį ir uždaryti apsauginį dangtelį - tuomet juos ten galite ir palikti, nes įrenginys pats išsijungs po 6-8 minučių.

UV spinduliai kenkia žmogaus akims ir odai, todėl vos nuėmus „Seago“ dezinfekatoriaus dangtelį jis automatiškai išsijungia. Gerai ir tai, kad jo galia siekia vos 6 W, todėl jis tausoja elektros energiją. Gamintojas didžiuojasi, kad šis sterilizatorius sunaikina didžiąją dalį bakterijų. Jis, žinoma, yra skirtas tradiciniams dantų šepetėliams, tačiau pasistengus viduje tilps ir 4 elektrinių dantų šepetėlių galvutės.

„Seago“ dezinfekatorius yra pagamintas iš tvirto ABS plastiko. Priekinis dangtelis yra skaidrus, todėl galėsite pamatyti, kada įrenginys dirba savo darbą. Jis gali būti montuojamas ir ant sienos, ir ant įprasto horizontalaus paviršiaus (pavyzdžiui, spintelės), o apačioje turi ir siurbtuką. Kadangi įrenginys nenaudoja baterijų, jam reikalingas elektros lizdas. Beje, gamintojas teigia, kad UV elementas yra labai ilgaamžis - dirbs net 8000 valandų.

„Seago“ dantų šepetėlių dezinfekcijos prietaisas jums padės pasiekti aukštesnio lygio burnos higieną ir tuo pačiu prailginti dantų šepetėlių gyvavimo laiką. Tai - kompaktiškas įrenginys, kuriuo labai patogu naudotis - to net negalima palyginti su šepetėlių virinimu. „Seago“ dezinfekatorius kainuoja vos mažiau nei 23 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()