Tai bus XXI a. architektūrinis stebuklas, kokio pasaulis dar neregėjo: Londone iškils sferinė permatoma arena (Foto)  ()

Architektų biuras „Populous“ pirmą sykį patenkino smalsumą ir parodė, kaip atrodys Londone, prie Olimpinio parko iškilsianti nauja arena.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompiuteriu darytose vizualizacijose matyti didžiulė salė.

Architektai viliasi, kad ji pakeis supratimą apie interaktyvius pasirodymus, koncertus, renginius ir pompastiškus pristatymus.

Ekranai bus ne tik arenos viduje, bet ir išorėje. Tai leis keisti sferos vaizdą: tai rodyti reklamą, tai bus pusiau permatoma, per kurią aplink areną vaikštantys žmonės matys, kas dedasi pastato viduje, rašo dezeen.com.

Suprojektuoti salę užsakė „Madison Square Garden Company“. „MSG Sphere London“ vadinamame pastate tilps 18 tūkst. žmonių. Tokią pat salę kompanija ketina pastatyti Las Vegase (JAV).

MSG žada, kad Londone įrengs didžiausią plotu ir didžiausios raiškos pasaulyje ekraną, unikaliausią projektorių sistemą ir tobulą garso sistemą. Tikimasi, kad šis įrangos derinys leis ne tik rengti įspūdingus koncertus, bet ir rengti masiškiausius kibersporto renginius.

Pateikę, kaip atrodys visuma, dabar architektai detaliai kuria interjerą, o iki šių metų pabaigos tikisi parengti visus statyboms reikalingus dokumentus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(70)
(2)
(68)

Komentarai ()