Itin stilingas ir pigus išmanusis laikrodis „OUKITEL W1“ slepia netikėtą funkciją, kurios daugelis konkurentų neturi  (3)

Išmanusis laikrodis privalo būti ne tik funkcionalus, bet ir gražus. Juk jį, tikriausiai, nešiosite nuolat, todėl neišvaizdus daiktas tiesiog erzins jus ir aplinkinius. „OUKITEL W1“ yra stilingas, o kai kurių funkcijų konkurentai gali tik pavydėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, kaip visada galime pakartoti tas pačias funkcijas, kurias atlieka visi išmanieji laikrodžiai.  „OUKITEL W1“ skaičiuoja jūsų žingsnius, sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą, informuoja apie pranešimus išmaniajame telefone, leidžia valdyti telefono kamerą, stebi jūsų miego ritmus bei primena pajudėti. Tačiau šalia visų šių funkcijų yra ir kelios sutinkamos rečiau.

„OUKITEL W1“ primena ne tik pajudėti, jei ilgai sėdite, bet ir išgerti vandens. Tai labai svarbu, nes daug žmonių pamiršta išgerti pakankamą kiekį vandens. Šis laikrodis matuoja ne tik širdies ritmą, bet ir kraujo spaudimą, ir netgi deguonies koncentraciją kraujyje - tai labai reta funkcija. Geriausia tai, kad visa tai sudėta į labai patrauklų korpusą.

„OUKITEL W1“ 0,95 colių liečiamą spalvotą OLED ekraną, sumontuotą cinko lydinio korpuse. Šis laikrodis yra gana lengvas, sveria vos 40 gramų, todėl neturėtų varginti. Ypač turint omenyje, kad dirbtinės odos apyrankė turėtų būti gana minkšta. Ji turi klasikinę laikrodžio sagtį.

„OUKITEL W1“ norėsis nešioti kasdien, nes jis yra atsparus vandeniui bei dulkėms (atitinka IP67 standartą), o talpios 170 mAh baterijos tikrai pakaks kelioms dienoms. Nebent pradėsite intensyviai žaisti. „OUKITEL W1“, priešingai nei daugelis panašių įrenginių, turi žaidimą - lėktuvu reikia manevruoti tarp atskriejančių kliūčių.

„OUKITEL W1“ atrodo puikiai ir turi įdomių funkcijų. Kalbant apie išvaizdą, galima rinktis iš 5 skirtingų korpuso ir apyrankės spalvų konfigūracijų. 

„OUKITEL W1“ su dirbtinės odos apyranke ir 6% nuolaida kainuoja €29,22 (su 21% nuolaida kaina sumažėja iki 25%), o su aukso spalvos plienine - €30,84.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(8)
(4)

Komentarai (3)