Laikrodis, kuris iš karto atkreipia aplinkinių dėmesį, o kiek rodo valandų galite pasakyti tik Jūs: modernus ir neįprastas „Sinobi 9659“ net neturi rodyklių  (2)

„Sinobi 9659“ nėra išmanusis laikrodis. Jis jums nepadės sekti socialinių tinklų naujienų, per atstumą valdyti telefono kamerą, skaičiuoti nueitus žingsnius ar sudegintas kalorijas. Visgi, stilingasis „Sinobi 9659“ turi vieną ypatingą bruožą - laiką jis nurodo kitaip nei konkurentai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sinobi 9659“ yra visai gražus rankinis laikrodis. Jau vien dėl to, kad jis neturi rodyklių, o jo ekraną puošią ryški mėlyna spiralė jis neliks nepastebėtas aplinkinių. Jei jūs mėgstate dėmesį, šis laikrodis yra kaip tik jums. „Sinobi 9659“ yra įprastas, neišmanus kvarcinis laikrodis su cinko lydinio korpusu ir mineraliniu stikliuku.

„Sinobi 9659“ apyrankė yra pagaminta iš nerūdijančio plieno, ji turi tradicinę metalinių apyrankių sagtį, kuri leidžia lengvai sureguliuoti apyrankės ilgį. „Sinobi 9659“ sveria 87 gramus ir turi 3BAR atsparumo vandeniui žymą. Tai reiškia, kad šio laikrodžio nebūtina slėpti lyjant lietui ar kai norite nusiplauti rankas. Tačiau, aišku, pagrindinis šio laikrodžio bruožas yra tas, kad jis neturi rodyklių ir įprasto ciferblato.

Iš tikrųjų, galima įtarti, kad prireiks laiko, kol priprasite prie šio laikrodžio dizaino, laiką pasakyti bus sunku. „Sinobi 9659“ ekrane lėtai sukasi dvi spiralės. Išorinė, kuri yra siauresnė, nurodo valandas. Tuo tarpu vidinė storesnė spiralė nurodo minutes. Kitaip tariant, siauroji spiralė užima trumposios laikrodžio rodyklės vietą, o plačioji - ilgosios.

Žinoma, prireiks laiko, kol priprasite, tačiau tikriausiai nepraeis nei kelios dienos, kai laiką galėsite pasakyti vos pažvelgę. Gerai ir tai, kad „Sinobi 9659“ yra lengvai nustatomas, neturi jokių papildomų funkcijų. Šis laikrodis naudoja įprastą SR616SW bateriją, kurią galima rasti praktiškai bet kurioje parduotuvėje. 

„Sinobi 9659“ yra laikrodis, į kurį norisi žiūrėti, todėl nepamirškite išsirinkti mėgstamą spiralės spalvą. Siūlomi keli violetinės ir mėlynos spalvų variantai.

Dabar „Sinobi 9659“ su 28% nuolaida kainuoja €14,48.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(8)
(0)

Komentarai (2)