Kinijos turgelio stebuklai: unikalus ir dar niekur nematytas 7“ planšetas, nešiojamas kompiuteris ir net užrašinė viename – verslui sukurtas „One-Netbook One Mix“ su anonso nuolaidomis (Video)  ()

Greičiausiai sutiksite, kad vietiniams Kinijos gamintojams niekada nepritrūksta kūrybiškumo. Kinų sėkmės istorija prasidėjo kartu su išmaniaisiais telefonais, tačiau šiuo metu vietiniai Kinijos gamintojai jau geba sukurti praktiškai bet ką. O šiuo atveju įdomiausia yra tai, kad tie patys kinai taip pat nuolatos generuoja inovatyvias idėjas, kurios šiuo atveju ženkliai prisideda prie kasdieninio technologijų rinkos progreso.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu tokiais teiginiais jums vis dar sunku patikėti, tuomet šį kartą rekomenduojame itin atidžiai pažvelgti į naujos kartos nešiojamą kompiuterį „One-Netbook One Mix“. Vos tik užmetę akį į šį nešiojamą kompiuterį liksite maloniai nustebę, kadangi ko nors panašaus į „One-Netbook One Mix“ greičiausiai dar niekada neteko matyti. Kitaip sakant, „One-Netbook One Mix“ – tai tarsi nestandartinis nešiojamo kompiuterio, planšeto bei išmaniosios užrašų knygutės hibridas.

Šiuo atveju norisi pabrėžti tai, kad „One-Netbook One Mix“ turi 7 colių įstrižainės lietimui jautrų ekraną (1920 x 1200, 324 PPI) ir pas pirkėją iš karto atkeliauja su įdiegta „Windows 10“ operacine sistema. Įdomu ir tai, jog „One-Netbook One Mix“ yra aprūpintais specialiais 360 laipsnių vyriais, todėl, kaip jau buvo minėta anksčiau, gali būti naudojamas ne tik kaip nešiojamas, bet ir kaip planšetinis kompiuteris.

Dar norisi pridėti, kad šis nestandartinis nešiojamas kompiuteris gali pasigirti iš aliuminio lydinio pagamintu korpusu, santykinai nedideliu 515 gramų svoriu bei optimaliai parinktais korpuso matmenimis (18,2 x 11 x 1,7 cm), kurie šiuo atveju garantuoja, jog esant reikalui „One-Netbook One Mix“ galėsite nešiotis net ir vidinėje švarko kišenėje.

Tenka pripažinti, kad papildomos elegancijos „One-Netbook One Mix“ taip pat suteikia baltą LED pašvietimą turinti klaviatūra, o produktyvumo atžvilgiu visuomet itin praverčia integruotos 3,5 milimetrų ausinių, USB C tipo, USB 3.0, Micro SD, Micro HDMI bei Micro USB jungtys.

Be to, pristatant šį nestandartines galimybes siūlantį nešiojamą kompiuterį norisi pabrėžti ir tai, kad „One-Netbook One Mix“ yra aprūpintas net 6500 mAh talpos baterija. Pasak gamintojo, pastarosios baterijos energijos šiuo atveju pakanka net šešioms valandoms, o kas įdomiausia pastarąją bet kada galima įkrauti ne tik standartiniu būdu iš elektros tinklo, bet taip pat ir naudojant bet kokio tipo išorinę bateriją (angl. power bank).

Galiausiai maloniai stebina tai, kad nors ir šis produktas yra orientuotas į verslo segmentą, gamintojas šiuo atveju vis tiek atsakingai pasirinko šio nešiojamo kompiuterio techninę dalį. Kitaip sakant, „One-Netbook One Mix“ gali pasigirti tiek integruotu keturių branduolių „Intel Atom X5-Z8350“ centriniu procesoriumi, tiek „Intel HD Graphics“ vaizdo plokšte, tiek 128 GB vidine eMMC tipo atmintimi, tiek 8 GB operatyviąja RAM atmintine.

Jeigu susidomėjote šiuo nestandartiniu produktu tuomet skubame pranešti dar ir tai, kad anonso proga šiam nešiojamam kompiuteriui yra taikoma papildoma nuolaida, todėl dabar „One-Netbook One Mix“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse galite įsigyti už maždaug 395 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()