Lietuvoje parduodami „Acer“ virtualios realybės akiniai laimėjo prestižinį apdovanojimą: visiškas suderinamumas su daugiau kaip 2000 „SteamVR“ žaidimų (Video)  ()

Virtuali realybė į mūsų gyvenimus atkeliauja vis greičiau ir suteikia vis daugiau galimybių. Tai supranta didžioji dalis garsiausių pasaulio technologijų kompanijų, tačiau toli gražu ne kiekviena pasiūlo tokių produktų, kuriuos teigiamai įvertina ir tarptautiniai specialistai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Acer AH101 Windows Mixed Reality Headset“ arba tiesiog „Acer“ virtualios realybės akiniai buvo apdovanoti „Best Choice“ apdovanojimu, kuris yra laikomas pačiu prestižiškiausiu Azijos ir Ramiojo vandenyno regione ir yra 2-tras pagal prestižą visame pasaulyje.

Taip yra dėl to, kad „COMPUTEX TAIPEI“ parodoje pristatomų inovacijų vertinimo komisiją sudaro vyriausybės atstovai, akademikai, mokslinių tyrimų analitikai ir įvairių sričių specialistai. Jie bendrai nusprendžia, kuris produktas yra vertas „Best Choice“ apdovanojimo. Pagrindinis dėmesys yra skiriamas įrenginio funkcionalumui, inovacijoms ir rinkos potencialui.

Tad kuo šie „Acer“ virtualios realybės akiniai skiriasi nuo kitų? Specialistai nurodė tokias apdovanojimo priežastis:

1) „Acer“ virtualios realybės akiniai yra suderinami su „SteamVR“ ir palaiko daugiau nei 2000 VR žaidimų;

2) „Inside-Out“ vaizdo stebėjimo technologija, kuriai nereikia įdiegti specialių jutiklių ant sienų. Ja yra lengva naudotis ir žaidžiant žaidimus suteikiama gerokai daugiau laisvės;

3) VR akiniai yra suprojektuoti taip, kad juos yra lengva pakelti į viršų, tokiu būdu sustabdyti žaidimą ir grįžti į realybę.

Visas technines „Acer AH101 Windows Mixed Reality Headset“ specifikacijas galite rasti čia, tačiau specialistai išskyrė porą pagrindinių „Acer VR“ akinių savybių, kurios nulėmė šio produkto laimėjimą. Pirmiausiai, neįtikėtinai gražus ir futuristinis VR akinių dizainas bei visiškas suderinamumas su daugiau kaip 2000 „SteamVR“ žaidimų.

Su šiais virtualios realybės akiniais „nėra tokio dalyko kaip žaidimų trūkumas“. Parsisiuntę šią programėlę galite pasitikrinti ar jūsų kompiuteris bus suderinamas su šiais akiniais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()