Kinijos turgelio stebuklai: daugybė įdomių LED apšvietimo sprendimų – turbūt visame pasaulyje unikalus taktinis rašiklis su žibintuvėliu, per telefoną valdoma RGB juosta ir LED žibintas  ()

Vietiniai Kinijos gamintojai tikrai nestokoja kūrybiškumo. Šiuo atveju itin svarbu ir tai, kad kinai savo galimybes aktyviai demonstruoja ne tik išmaniųjų telefonų, bet ir kitose įvairiose rinkose. Pavyzdžiui, LED apšvietimo sprendimai jau gana seniai nieko nestebina, tačiau net ir šiuo metu vietiniai Kinijos gamintojai vis dar randa būdų kaip nustebinti pirkėjus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai yra bene pagrindinė priežastis, kodėl šią savaitę rekomenduojame pasidomėti „Make Your Home Perfect“ išpardavimo pasiūlymais.

Turbūt visame pasaulyje unikalus taktinis rašiklis „Zanflare F10“

Jeigu ieškote neįprastų sprendimų, kurie gali pasitarnauti pačiose netikėčiausiose situacijose, tuomet šią savaitę rekomenduojame pasidomėti unikaliu su nuolaida už 9 eurus parduodamu rašikliu „Zanflare F10“.

Tenka pripažinti, kad tai yra gana neįprastas ir iki šiol tokios kombinacijos dar niekur nematytas pasiūlymas ne tik vietinėje Kinijos rinkoje, bet ir visame pasaulyje.

Visų pirma, tai yra taktinis rašiklis – apie šiuos įtaisus jau esame rašę. Kaip ir bet kurį taktinį rašiklį, taip ir „Zanflare F10“ galima naudoti stiklo išdaužimui (pavyzdžiui, kai mašina skęsta, ar reikia gelbėtis iš ugnies apimtų namų), o taip pat savyginai.

Tačiau paprastai taktiniai rašikliai turi tvirtą korpusą, rašiklio širdelę ir tuo viskas užsibaigia. Visgi „Zanflare“ specializuojasi LED apšvietimo sprendimuose, tai yra visiškai normalu, kad „Zanflare F10“ tušinukas yra papildomai aprūpintas LED žibintuvėliu.

Vis dėlto „Zanflare F10“ galimybių spektras vien tik tuo tikrai neapsiriboja - įdomiausia yra tai, kad „Zanflare F10“ taip pat dar yra aprūpintas švilpuku. Tokio unikalios kombinacijos atrodo, jog neturi joks kitas taktinis rašiklis.

RGB tipo LED juosta „Revogi Smart Light“ – viskas viename, be jokių papildomų maitinimo šaltinių

Jeigu kada nors teko domėtis LED juostomis, tuomet greičiausiai žinote, kad įsigyti vien tik pastarąją dažniausiai nepakanka. Kitaip sakant, įprastu atveju atskirai tenka pirkti maitinimo bloką, o jeigu perkate RGB LED juostą, tuomet dažnu atveju taip pat patiems tenka pasirūpinti ir valdikliu.

Žinoma, kiekvienas savo laiką taupantis pirkėjas viso to nori išvengti, todėl būtent tai yra pagrindinė priežastis, kodėl šią savaitę rekomenduojame pasidomėti 24 eurus su nuolaida kainuojančia RGB tipo LED juosta „Revogi Smart Light“.

Norisi pabrėžti, kad „Revogi Smart Light“ LED juostos ilgis siekia 3 metrus, o esant reikalui šios juos spalva gali būti keičiama naudojantis „iOS“ ar „Android“ platformą palaikančiu išmaniuoju telefonu.

Įdomu, kad išmaniajame telefone diegiama taikomoji programa taip pat turi papildomų funkcijų. Būtent jos pagalba galite sudaryti LED juostos darbo grafiką ar pasinaudoti kita funkcija, kuri leidžia užtikrinti, jog LED juosta automatiškai išsijungs tada, kai, pavyzdžiui, išeisite į kitą kambarį.

Galiausiai atkreipkite dėmesį ir į tai, kad „Revogi Smart Light“ iš karto atkeliauja su elektros lizdo kištuku. Taigi šiuo atveju ji gali būti jungiama tiesiai į rozetę be jokio papildomo dažniausiai atskirai perkamo maitinimo bloko. Tik šiuo atveju reikės įsigyti perėjimą iš kiniškos rozetės į europietišką.

Naujos kartos LED lempa „Xiaomi Philips Zhirui“

Skaitytojai, kurie itin daug dėmesio skiria namų interjero detalėms, būtinai turi pasidomėti naujos kartos šią savaitę su nuolaida už 68 eurus parduodama LED lempa „Xiaomi Philips Zhirui“.

Nors pirmieji pirkėjai šiek tiek kritikuoja santykinai didelę kainą, tačiau jie taip pat sutinka, kad „Xiaomi Philips Zhirui“ atkuriama spalvų gama yra kur kas geresnė nei, pavyzdžiui, „Xiaomi Mijia MJCTD01YL“ senesnės kartos LED lempos atveju.

Papildomo prestižo „Xiaomi Philips Zhirui“ dar prideda ir kur kas solidžiau atrodantis dizainas, o iš kitų tokio tipo lempų bene labiausiai leidžia išsiskirti USB C tipo jungtis.

Pavyzdžiui, „Xiaomi Mijia MJCTD01YL“ baterija gali būti įkraunama tik naudojant specialų komplekte pridedamą adapterį, o tai, žinoma, riboja šios LED lempos pritaikymą. Kitaip sakant, „Xiaomi Philips Zhirui“ šiuo aspektu yra kur kas mobilesnė, nes jau gali būti įkraunama naudojant standartinį USB laidą su C tipo jungtimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(9)
(-3)

Komentarai ()