Apsauga nuo vagių, trys kameros ir net „vaizdas vaizde“ funkcija: Cafago skelbia nuolaidų kuponus „KKMOON“ automobiliniams vaizdo registratoriams - vienas kainuoja vos 13€, kitas - 28€ (Video)  (0)

Automobiliniai vaizdo registratoriai yra itin naudingi prietaisai ir ypač tais atvejais, kai tenka susidurti su pykčio netramdančiais ar tiesiog chuliganiškai vairuojančiais vairuotojais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turint kokybišką vaizdo registratorių ir įrašius įvykio aplinkybes, išspręsti sudėtingą situaciją tampa kur kas lengviau. Toks vaizdo įrašas tampa nenuginčyjamu įrodymu.

Automobilinių vaizdo registratorių yra išties daug ir jų kainų diapazonas yra milžiniškas. Bet ar tikrai tik brangūs įrenginiai užtikrina kokybę ir tam reikia išleisti krūvą pinigų?

Cafago išplatino pranešimą apie nuolaidų kuponus „KKMOON“ automobiliniams vaizdo registratoriams - tai itin pigi, bet visai gera alternatyva kur kas brangesniems analogams.

1. „KKmoon 3" Car DVR Dash Cam“ - 3 colių įstrižainės ekranas, „Loop“ įrašymas, „balso įrašymo“ funkcija

Šiuo metu šiam ypač naudingam prietaisui Cafago.com taiko specialią nuolaidą ir suvedus nuolaidos kupono kodą PS5255, jį galima įsigyti vos už 12,49 eurus. Už tokią kainą neverta tikėtis stebuklų, bet įvertinus visas šio registratoriaus galimybes, tai net labai geras prietaisas pagal savo kainą. 

Šis automobilinis vaizdo registratorius „KKMOON“ yra ne tik pigus, bet ir išties funkcionalus. „KKMOON“ yra Full HD (1080p) įrašantis, su 3 colių LCD ekranu vaizdo registratorius. Taip pat galima pasirinkti įrašymo arba fotografavimo režimus. Kokybiškas nuotraukas užtikrina 12 MP kamera, o vaizdo įrašai įrašomi AVI formatu. Galima pasirinkti tokias vaizdo raiškas: 1920 x 1080 (1080p 24FPS), 1280 x 720 (720p 30FPS), 640 × 480 (VGA 30FPS).

Yra „Loop“ įrašymas – vientisas įrašas yra įrašomas pakeičiant seniausius vaizdo įrašus. Tokiu būdu užtikrinamas efektyviausias įrašų panaudojimas. Turi laiko, datos ir nakties matymo funkcijas. Visiškai paprasta ir kompaktiška pritvirtinimo jungtis. Maitinamas 4,2 V / 200 mAh baterijos. Palaiko TF atminties kortelę iki 32 GB, tačiau ją reikės įsigyti atskirai.

Vaizdo kampas siekia iki 170 laipsnių, tad kamera užfiksuos pilną ir išsamų vaizdą. Taip pat yra judesio detektorius – gamintojas teigia, kad automobiliui stovint vietoje ir vos tik priešais jį pasirodys žmogus, judesio detektorius automatiškai įjungs filmavimo režimą. Tad šis automobilinis vaizdo registratorius puikiai veikia net kaip automobilio apsaugos sistema nuo vagių.

Integruotas mikrofonas ir garsiakalbis, tad yra „balso įrašymo“ funkcija. Palaiko anglų, japonų, prancūzų, lenkų, korėjiečių, italų, ispanų ir rusų kalbas.

Na, o visą komplektą sudaro pats 3 colių įstrižainės ekraną turintis „KKMOON“ automobilinis vaizdo registratorius, automobilinis vaizdo registratoriaus įkroviklis, pritvirtinimo jungtis ir, žinoma, instrukcija.

Kaip atrodo šis „KKMOON“ automobilinis vaizdo registratorius, kaip jį pritvirtinti, kokia filmavimo kokybė ir kita naudinga informacija pateikiama šiame vaizdo įraše.

2. „KKMOON 4" 1080P Three Lens Car DVR“: 4 colių įstrižainės ekranas, 3 kameros, „vaizdas vaizde“ funkcija, judesio detektorius ir net automobilio statymo (parkavimosi) režimas

Jei pirmasis „KMONN“ kompanijos vaizdo registratorius pasirodė per daug paprastas ir norisi dar daugiau funkcionalumo, tada Cafago.com siūlo atkreiptį dėmesį į „KKMOON 4" 1080P Three Lens Car DVR“. Su specialiu nuolaidos kuponu kodu SS5571 dabar jį galima įsigyti už 28,40 eurus.

Tad kuo jis skiriasi ir kuo panašus į prieš tai apkalbėta vaizdo registratorių? Pirmiausiai, šis vaizdo registratorius turi didesnį ekranėlį. Tegu tai ir vienas colis, bet kaip tokio pobūdžio įrenginiui, tai jau yra ganėtinai reikšmingas skirtumas. Vadinasi registratoriaus ekrane bus matoma daugiau vaizdo.

Kitas labai svarbus skirtumas, kad jie skiriasi vizualiai – matomi akivaizdžiai kitokie dizaino sprendimai. Ties šiuo aspektu labai neišsiplėsime, nes tai itin subjektyvi sritis ir kaip sakoma, dėl skonio nesiginčyjama.

Kalbant apie techninius dalykus, šis vaizdo registratorius iš esmės turi 3 kameras. Tad savo automobilį tiesiog „apginkluosite“ kameromis įsigiję vos vieną įrenginį.

Į priekį kamera fiksuoja 170 laipsnių kampu matomą vaizdą, į saloną ir tai kas vyksta už automobilio – 110 laipsnių kampu, o dar viena atskirai tvirtinama kamera fiksuoja papildomą galinį vaizdą 140 laipsniu kampu. Tad praktiškai nelieka „aklos zonos“.

Taip pat labai geras dalykas, kad registratoriaus ekranėlyje vienu metu matomas ne tik priekyje esantis vaizdas, bet ir gale – palaikoma „vaizdas vaizde“ funkcija.

Pats vaizdo įrašas yra Full HD (1080p) ir galima pasirinkti įrašymo arba fotografavimo režimus. Galima pasirinkti tokias vaizdo raiškas: 1920 x 1080 (1080p 24FPS), 1280 x 720 (720p 30FPS), 640 × 480 (VGA 30FPS). Tad šiais aspektais vaizdo registratoriai yra įdentiški.

Taip pat yra „Loop“ įrašymas, turi laiko, datos ir nakties matymo funkcijas. Maitinamas kiek didesne 4,2 V / 320 mAh baterija. Palaiko TF atminties kortelę iki 32 GB, tačiau ją taip pat reikės įsigyti atskirai.

Dar yra judesio detektorius ir automobilio statymo (parkavimosi) režimas. Pastarasis reiškia, kad registratoriaus ekranėlyje matysite galinį vaizdą. Taip pat yra integruotas mikrofonas ir garsiakalbis, yra balso įrašymo funkcija. Palaiko anglų, prancūzų, italų, ispanų ir rusų kalbas.

Tad tokie būtų šių vaizdo registratorių skirtumai bei panašumai ir tik nuo kiekvieno asmeninių poreikių priklauso, kuris vaizdo registratorius asmeniškai yra pats geriausias.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(2)
(9)

Komentarai (0)