Šis įrankis bet kokį kampinį šlifuoklį vos per porą minučių paverčia į elektrinį grandininį pjūklą (Video)  (10)

„Multi-function Portable Logging Chain Saw“ - tai priedas kampiniam šlifuokliui, jį paverčiantis grandininiu pjūklu. Tam reikia tik kelių minučių, šis priedas tinka daugeliui šlifuoklių. 29,21 cm ilgio pjovimo juosta leidžia efektyviai genėti medžius, ruošti malkas ar net meistrauti. Šis įrankis pašalina būtinybę turėti ir elektrinį grandininį pjūklą, kai jau turite kampinį šlifuoklį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-11-02 Šis įrankis bet kokį kampinį šlifuoklį vos per porą minučių paverčia į elektrinį grandininį pjūklą (Video)  (10)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Tipas: kampinio šlifuoklio priedas, atliekantis elektrinio grandininio pjūklo funkcijas.  
  • Paskirtis: genėjimas, gyvatvorių ir vaismedžių formavimas, malkų ruošimas.
  • Medžiaga: nerūdijančio plieno grandinė, tvirto plastiko rankena.
  • Pjovimo juostos ilgis: 29,21 cm.
  • Išmatavimai ir svoris: 40,00 x 19,00 x 12,00 cm, 1,2 kg.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest €18,77.
  • 54 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą paštu.
  • Palyginimui - tikri elektriniai grandininiai pjūklai kainuoja apie 100€ ir gerokai daugiau

Norint tinkamai pasirūpinti savimi, savo šeima ir namais tam tikri įrankiai yra būtini. Tačiau kai kurie iš jų yra naudojami taip retai, kad išleisti kelių šimtų ar tūkstančių eurų nesinori, žinant, kad pirkinys didžiąją laiko dalį praleis kažkur garaže ant lentynos. Būtent todėl daugiafunkciniai įrankiai ir yra tokie geri, o kinai juos tikrai moka gaminti.

Jau ne pirmą kartą rašome apie labai gerus įrankių priedus - šiame straipsnyje surasite geriausius pasiūlymus elektriniams grąžtams: juos galima paversti į skardos žirkles, kniediklį ar net tiesinį pjūklą. Taip taip, su elektriniu grąžtu irgi galima pjauti mediena, bet toks pjūklas yra skirtas kruopštesniems darbams, nei kad kinai siūlo dabartinį variantą. 

Štai šis priedas „Multi-function Portable Logging Chain Saw“ jūsų kampinį šlifuoklį per porą minučių pavers elektriniu grandininiu pjūklu. Ir jeigu turite galingą šlifuoklį, jūsų rankose akimikrsniu atsiras galingas elektrinis pjūklas. Arba akumuliatorinis - viskas priklauso nuo to, koks yra šlifuoklis. 

Šio priedo sumontavimui prireiks tik poros minučių. Jis turi 29,21 cm ilgio pjovimo juostą, grandinės stabdį ir tvirtą plastiko rankeną. Pati grandinė yra pagaminta iš nerūdijančio plieno, yra ilgaamžė ir pakankamai aštri. Tokia ji ir turi būti, o su laiku, kaip ir kiekvieną grandinę, galėsite galąsti.

Aišku, kad šis priedas visiškai identiškai tikro grandininio pjūklo pakeisti negali, tačiau jei jums grandininio pjūklo nereikia nuolat, šis yra puiki išeitis.

Jis tinka malkų ruošimui, medžių genėjimui, meistravimui ir net drožinėjimui – grandininio pjūklo skulptūros yra netgi tam tikra meno sritis. Šis įrankis yra pakankamai saugus, nes rankos visada yra už atviros grandinės – vieną laikysite ant rankenos, o kita spausite kampinio šlifuoklio jungiklį. Šis priedas sveria 1,2 kg, o tai nėra labai didelis svoris ir įrankis išliks subalansuotas.

Įdomu ir tai, kad gamintojas kaip vieną iš funkcijų nurodo medžių pjovimą. Toks mažas grandininis pjūklas sunkiai susidorotų su dideliais medžiais, tačiau jauni medeliai, šakos, krūmai ir net statybinės medžiagos jam pasiduoda nesunkiai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(10)
(12)

Komentarai (10)