„Google Pixel 3“ turi rimtų problemų: vartotojai skundžiasi telefono perkaitimu jam kraunantis  (1)

„Pixel 3“ ir „Pixel 3 XL“ buvo pasmerkti nesėkmei jau nuo pat pradžių. Paviešintos detalės sugadino didžiąją „Google“ staigmeną ir abu prietaisai susidūrė su daugybe problemų po pasirodymo. Šiandien kai kurie vartotojai pranešė, kad jų „Pixel 3“ kaista kraunantis. Nepatenkinti vartotojai apie tai pranešė „Reddit“, „Google“ forumuose, „Twitter“ ir netgi patalpino vaizdo įrašus į „YouTube“. Prietaisai pernelyg kaista kraunantis, o vėliau išsijungia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Telefonai kraunantis dažnai kaista, tačiau šie „Pixel 3“ kaitimo pranešimai yra verti dėmesio. Peržvelgus keletą skundų, atrodo, kad visko kaltininkas yra belaidžio krovimo rėžimas. Vartotojai su šia bėda susidūrė naudodami lėtesnius trečių šalių įkroviklius, „Google Pixel Stand“ ir, kai kuriais atvejais, laidinius įkroviklius. „Pixel 3“ taip pat kaista atliekant kasdienes užduotis, pavyzdžiui, per vaizdo skambučius ar žiūrint tiesiogines transliacijas.

Visi išmanieji telefonai turi apsaugą nuo perkaitimo, kuri sureaguoja telefonui pasiekus tam tikrą temperatūrą. Prietaisas vartotojui išsiunčia pranešimą, pranešantį apie per didelę šilumą. Jeigu po kurio laiko temperatūra išlieka aukšta, telefonas išsijungia automatiškai, siekdamas užkirsti kelią didesniam kaitimui. Prietaiso krovimo greitis smarkiai sulėtėja, o kartais baterija gali išsikrauti, netgi naudojantis įkrovikliu.

Dar nėra aišku, ar ši problema yra paplitusi dideliu mastu. Kai kurie vartotojai praneša, kad pakaitinis prietaisas išsprendžia problemą. Kol kas „Google“ apie šią bėdą nepranešė oficialiai. Šiuo metu nežinoma, ar tai vien tik techninės įrangos problema ir ar ją gali pašalinti programinės įrangos atnaujinimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (1)