IP kameros anonsas, kokio seniai jau nebuvo: pilnas nuotolinis valdymas - galima sukioti 320 laipsnių kampu, 1080p raiška, 10 m judesių daviklis ir IP66 standartas („DIDseth DID-N56T–200“ kaina, Specifikacijos)  (1)

„DIDseth DID-N56T–200“ - tai namų apsaugos IP kamera su nuotoliniu būdu valdomu laikikliu. Ji gali laisvai pasisukti 320 laipsnių kampu horizontalioje plokštumoje ir 120 laipsnių - vertikalioje. 1080p raiškos vaizdo įrašai pasižymi pakankamu detalumu, o įrenginyje sumontuotas garsiakalbis ir mikrofonas užtikrina dvipusės komunikacijos galimybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „DIDseth DID-N56T–200“ specifikacijos

  • Rezoliucija: 1080P, 25 kadrai per sekundę.
  • Atmintis: „Micro SD“ kortelė iki 64 GB.
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra, naudojami 6 IR LED (10 m nuotolis).
  • Judesio daviklis: yra, jautrumas - iki 10 metrų.
  • Nuotolinis valdymas: taip, per išmaniąją programėlę.
  • Kameros pasukimo kampas: montuojama ant specialaus laikiklio, kuris leidžia kamerą pasukti 320 laipsnių kampu aplink savo ašį, o paversti vertikaliai 120 laipsnių kampu.
  • Komunikacija: turi ir mikrofoną, ir garsiakalbį.
  • Ryšys: „Wi-Fi“ ryšio nuotolis – 10 metrų.
  • Programėlė: „XMeye“ arba „iCSEE“ ( „Android“ ir „iOS“).
  • Atsparumas: IP66
  • Maitinimas: 12V nuolatinė įtampa
  • Matmenys ir masė: 18 x 18 x 9 cm, 500 g.

„DIDseth DID-N56T–200“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest – €53,10.
  • 13 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„DIDseth DID - N56T – 200“ – tai naujos kartos IP kamera, skirta namų apsaugai ir prekyboje pasirodė vos prieš kelias dienas. Tad tai visiškai naujas produktas, todėl kol kas nėra nei apžvalgų, nei atsiliepimų, bet kameros specifikacijos yra labai daug žadančios. 

Ji atitinka IP66 atsparumo aplinkai standartą, todėl gali būti montuojama lauke. Aišku, geriau ją apsaugoti nuo tiesioginio lietaus ir sniego – taip ji tarnaus ilgiau. Taip pat svarbu pasirūpinti, kad nuo maršrutizatoriaus ar „Wi-Fi“ stiprintuvo ši kamera nenutoltų daugiau nei 10 metrų atstumu. Pats montavimas yra labai lengvas, nes ši kamera turi integruotą laikiklį, kuris yra tiesiog varžtais prisukamas prie sienos.

Ši „DIDseth“ IP kamera gali būti valdoma per išmaniąją programėlę, kad ir kokioje pasaulio vietoje būtumėte. Programėlė leidžia sukioti kamerą 320 laipsnių kampu ir ją paversti net 120 laipsnių kampu, todėl tikrai pavyks gerai apsižvalgyti. Viską puikiai matysite ir naktį 6 infraraudonųjų spindulių LED dėka. Programėlė taip pat leidžia pasikalbėti su žmonėmis ar gyvūnais, kuriuos kamera užfiksuoja – įrenginyje yra garsiakalbis ir mikrofonas.

Ši „DIDseth“ kamera turi 2 MP jutiklį ir vaizdą fiksuoja 1080 p raiška 25 kadrų per sekundę greičiu. Vaizdas yra pasiekiamas programėle arba gali būti surastas atminties kortelėje (iki 64 GB). Kaip ir visos namų apsaugos kameros, ši gali veikti nuolat, bet galite nustatyti ir judesio daviklį, kuris pasirūpins, kad užfiksuotumėte visus įsibrovėlius. Aišku, tokios IP kameros praverčia ne tik namų apsaugai, bet ir prižiūrint vaikus bei gyvūnus.

Žinoma, tai nėra vienintelė tokia kamera savo kainos kategorijoje. Štai „Gocomma 960P“ yra pakankamai panašus įrenginys, turintis identišką kainą. Tačiau „DIDseth“ kameros raiška yra geresnė (1080p prieš 960), o korpusas – labiau atsparus aplinkai (IP66 prieš IP65).

„Gocomma 960P“, jei tai leidžia montavimo vieta, galima apsukti aplink savo ašį (360 laipsnių prieš 320), tačiau tai galima padaryti tik rankiniu būdu - nuotolinio sukiojimo ji neturi ir tai didžiausias šios kameros trūkumas. Automatinio valdymo nebuvimas leido kamerą sutalpinti į šiek tiek mažesnį korpusą, bet tai nėra didelis privalumas. 

Galiausiai, verta paminėti, kad „DIDseth“ turi jautresnį judesio daviklį, kuris veikia net 10 metrų atstumu („Gocomma 960P“ gali pasigirti 5 metrų nuotoliu). Aišku, ar tai privalumas priklauso nuo to, kaip naudosite tokią kamerą.

„DIDseth DID - N56T – 200“ yra pakankamai neseniai rinkoje pasirodęs įrenginys, todėl Gearbest.com portale dar neturi įvertinimų. Tačiau specifikacijos atrodo daug žadančios, ypač turint omenyje nedidelę kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai (1)