Itin kompaktiškas, labai geros kainos ir specialiai filmavimui pritaikytas dronas - telpa kišenėje, bet vis tiek turi 3000 mAh bateriją, 4K kamerą ir kelias autonomines funkcijas („Hubsan H117S Zino“ kaina, Specifikacijos, Video)  (4)

„Hubsan H117S Zino“ - sulankstomas dronas, kuris gali tilpti kišenėje, tačiau vis tiek filmuoja 4K raiška. Jis turi 3 ašių gimbalą, gali sekti pilotą, automobilį ar kitą judantį kūną, o prireikus seka ir nustatytą maršrutą. „Hubsan H117S Zino“ turi 3000 mAh bateriją, kurios pakanka 23 skrydžio minutėms, ir išvysto 60 km/val. greitį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Hubsan H117S Zino“ specifikacijos

  • Baterija: 3000 mAh ličio polimeras; 23 minutės skrydžio su vienu įkrovimu.
  • Valdymas: pultelis su 2600 mAh integruota baterija, naudoja išmanųjį telefoną su programėle.
  • Valdomo skrydžio ribos: apie 1000 m.
  • Maksimalus greitis: 60 km/val.
  • Galimybės:  skirtas fotografavimui ir filmavimui, gali išlaikyti skrydžio aukštį, sekti pilotą, skristi iš anksto nustatytu maršrutu, sugrįžta baigiantis baterijai.
  • Kamera: UHD 4K (3840 x 2160p rezoliucija, 30 kadrų per sekundę filmavimo greitis, 89 laipsnių objektyvas), stabilumą užtikrina 3 ašių gimbalas.
  • Ryšiai: „WiFi“;
  • Navigacija: GPS, GLONASS;
  • Medžiagos: plastikas;
  • Matmenys ir svoris:  30,46 x 25,24 x 9cm, 700 gramų.

„Hubsan H117S Zino“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - €351,55
  • 21 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €8,5.

„Hubsan H117S Zino“ – tai vidutinės klasės dronas, skirtas filmavimui ir fotografavimui ore. Šis įrenginys gali skristi net 60 km/val. greičiu ir nuo piloto nutolsta iki 1 km atstumu. Lengvai perprantamas pultelis nuosavo ekrano neturi – tam naudojamas išmanusis telefonas. Pultelis turi integruotą 2600 mAh bateriją.

Įdomu tai, kad „Hubsan H117S Zino“ dronas yra sulankstomas – jis lengvai pranyks kuprinėje ir tilps palto kišenėje. Nepaisant to, skrydžiui jis paruošiamas per keletą sekundžių. Žinoma, ir skrenda labai gerai.

„Hubsan H117S Zino“ turi daugybę įdomių savybių. Jis gali skristi iš anksto nustatytu maršrutu, gali sekti pilotą, automobilį ar kokį nors kitą judantį kūną. Pajutęs, kad senka baterijos, dronas pats sugrįš pas šeimininką. Tiesa, taip nutiks ne greitai, nes vienos pilnai įkrautos baterijos pakanka 23 minutėms skrydžio. Jis gali išlaikyti skrydžio aukštį, skristi bet kuria kryptimi, automatiškai sugrįžti pas pilotą vos jam to pageidavus.

„Hubsan H117S Zino“ yra skirtas filmavimui, todėl tai privalo atlikti gerai. Šis dronas turi 4K raiškos (3840x2160p, 30 kadrų per sekundę) kamerą, pritvirtintą prie 3 ašių gimbalo, kuris užtikrina sklandžius, stabilius vaizdo įrašus. Šios kameros objektyvo apžvalgos kampas – 89 laipsniai, tačiau programėlėje yra ir panoraminių nuotraukų funkcija, leidžianti sukomponuoti ir platesnio kampo nuotrauką. Vaizdai įrašomi į „Micro SD“ kortelę, kurios talpa negali viršyti 64 GB.

„Hubsan H117S Zino“ orientuojasi naudodamas GPS GLONASS. Šį droną turėtų būti pakankamai paprasta valdyti, jis stabiliai laikosi ore. Tai yra geras pasirinkimas ir pradedantiesiems, ir tiems, kurie šį hobį jau yra išbandę.

Žemiau galite išvysti kaip atrodo drono filmuotų vaizdų kokybė:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai (4)