Pristatytas dar vienas vidutinės klasės „Samsung Galaxy M30“ ir šį kartą jis dar įdomesnis: turi „Infinity U“ ekraną ir trigubą kamerą (Video)  (1)

Ne taip seniai „Samsung“ pristatė nebrangius išmaniuosius telefonus „Galaxy M10“ ir „M20“, o dabar šią seriją papildė dar įdomesnis „Galaxy M30“. Jis pagamintas pagal tą patį dizainą ir turi „Infinity U“ ekraną – su lašo formos išpjova po priekiniu fotoaparatu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo ankstesnių šios serijos modelių naujiena skiriasi 6,4 colio „Super AMOLED“ matrica su „Full HD +“ rezoliucija. Ekranas užima daugiau nei 90% viso priekinio paviršiaus, kas nedažnai pasitaiko prieinamos kainos segmentuose.

Kitas svarbus skirtumas – trigubas fotoaparatas, kuriame yra vienas 13 megapikselių fotoaparatas, kitas – pagrindinis 5 megapikselių, skirtas gylio aštrumo matavimui ir dar vienas 5 megapikselių su plačiakampe optika (123º).  Asmenukių fotografavimui yra 16 megapikselių jutiklis, kurio pagalba išmanųjį telefoną galite atrakinti veidu.

Už „Galaxy M30“ autonomiją yra atsakinga 5000 mAh baterija, kuri palaiko greitą įkrovimą – 15 W per USB-C prievadą. Taigi vartotojai gali 25 valandas žiūrėti vaizdo įrašą arba 105 valandas klausytis muzikos. Beje, kalbant apie muziką – ausinėse palaikoma „Dolby Atmos“.

Naujienos viduje yra „Exynos 7904“ procesorius, 4 arba 6 GB RAM ir 64 arba 128 GB įdiegtos atminties. Taip pat verta paminėti, kad pirštų atspaudų skaitytuvas ir NFC mikroschema skirta bekontaktiniam mokėjimui yra nugarėlės dalyje.

„Galaxy M30“ yra juodos ir mėlynos spalvos, 4 GB RAM+ 64 GB versija kainuoja apie 200 €, o 6 GB RAM + 128 GB – apie 225 €.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(14)
(0)
(14)

Komentarai (1)