Įdomiausi 2018 metais išleisti išmanieji įrenginiai (Video)  (1)

Patys įdomiausi 2018 metais pasirodę išmanieji įrenginiai: telefonai, laikrodžiai, kompiuteriai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Xiaomi Redmi 5 Plus“ – vienas iš populiariausių metų pradžios biudžetinės klasės įrenginys

Be to, kad geras kainos ir kokybės santykis dėl kurio yra žinomi „Redmi“ serijos įrenginiai, šis išmanusis telefonas buvo vienas iš pirmųjų „Xiaomi“ įrenginių, kuris gavo madingą plačiaformatį ekraną.

Dėka to „Redmi 5 Plus“ 2018 metų pirmąjį pusmetį tapo realiu hitu.

Huami Amazfit Smartwatch 2“ – „Xiaomi“ funkcionalus sportinis laikrodis

„Amazfit Smartwatch 2“ yra antrosios kartos sporto ir aktyvaus gyvenimo mėgėjų laikrodžiai. Pagal savo galimybes jie gali konkuruoti su „Garmin“, „Polar“, „Samsung“ produktais, tačiau tuo pačiu metu jie yra kelis kartus pigesni.

iPhone XS“ ir „XS Max“ yra pagrindiniai šių metų „Apple“ išmanieji telefonai

„iPhone“ – tai ne tik specifikacija. Lyginamųjų testų rezultatai, pikselių tankis ir fotoaparatų skyra yra, žinoma, svarbu, bet tai nėra svarbiausias dalykas kai kalbama apie „Apple“ produktus. Kadangi tik ši bendrovė išmano „magiją“, kuri skatina gerbėjus vėl ir vėl pirkti naujus šios kompanijos produktus.

Teclast F7“ – ploni metalinio korpuso„ nešiojamieji kompiuteriai skirti darbui ir studijoms

„Teclast F7“ yra itin plonas nešiojamas kompiuteris studentams ir biuro darbuotojams. Gamintojas kompiuterį įrengė su greitu SSD disku, kuris turi labai teigiamą poveikį greičiui. Be to, prietaisas nekaista, nekelia triukšmo ir pakrovus veikia 6-7 valandas. Kalbant apie išvaizdą, surinkimą ir medžiagas, šis nešiojamas kompiuteris gali konkuruoti su daug brangesniais modeliais.

Mi Band 3“ – sporto apyrankė

„Mi Band 3“ yra puikus prietaisas, kuris vertas savo kainos. Be sportinių funkcijų, rodomi įspėjimai, patikimas žadintuvas, orų prognozių ir išmaniojo telefono paieškos funkcijos. Tai naudinga net tiems, kurie nėra sporto fanai.

xDuoo X20“ – Hi-Fi grotuvas visiems gyvenimo atvejams

„X20“ – tai „Xduoo“ kompanijos, kuri gamina audio prietaisus, grotuvas Jis vienu metu gali atlikti skaitmeninio analoginio keitiklio, stiprintuvo, stacionaraus muzikinio centro, belaidžio grotuvo ir net stereo aparato vaidmenį. Bet pats svarbiausias dalykas, žinoma, yra grynas ir kokybiškas garsas, kurį šis įrenginys skleidžia.

Xiaomi Pocophone F1“ – naujasis flagmanų „žudikas“

Pagrindinė „Pocophone F1“ esmė – precedento neturintis veiklos ir kainos santykis. Anksčiau niekas net nesvajojo, kad išmanusis telefonas, kurio kaina šiek tiek aukštesnė nei 300 USD, gali turėti tokių techninių savybių. Be to, prietaisas turi puikią autonomiją ir praktišką korpusą.

OPPO Find X“ – visiškai berėmis išmanusis telefonas su ištraukiama kamera

„OPPO Find X“ buvo vienas iš labiausiai laukiamų išmaniųjų telefonų 2018 m., nes būtent šiame įrenginyje pirmą kartą buvo pristatytas panoraminis berėmis dizainas, be išpjovų ir jutiklių. Visą priekinį skydelį užima tik ekranas ir įrenginys fotoaparato srityje, kuris automatiškai išsitraukia iš plono stiklo korpuso.

Xiaomi Mi A2 Lite“ – išmanusis telefonas su švaria „Android“ versija

„Xiaomi“ išmanieji telefonai yra mėgstami dėl pakankamai neaukštos jų kainos. Juose naudojamas MIUI apvalkas, kuris patinka toli gražu ne visiems. Būtent dėl tokių žmonių bendrovė pradėjo gaminti išmaniuosius telefonus tik su „Android“ OS. „Mi A2 Lite“ yra labiausiai prieinamas (kainos atžvilgiu) šios serijos įrenginys.

Galaxy Note 9“ – naujas „Samsung“ įrenginys su Stylus rašikliu ir flagmano funkcijomis

„Samsung Galaxy Note 9“ yra puikus išmanusis telefonas ir stiprus flagmanas, kuriuo malonu naudotis ir kuris turi savo ypatybes bei charakterį. Tiems, kurie mėgsta piešti ir nuolat kurti eskizus, bet nenori nešiotis tabletės visur, alternatyvos tiesiog nėra. Tiems, kuriems nepatinka piešti, bet mėgsta rinktis tai kas geriausia, „Note 9“ taip pat patiks.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Sugedo.lt
Sugedo.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai (1)