Net trys „Philips“ televizoriai šiais metais pelnė prestižinius „Red Dot“ ir „iF“ dizaino apdovanojimus  (5)

„TP Vision“ kompanijos strategija padaryti „Philips TV“ „išskirtiniu” televizorių prekės ženklu, pabrėžiant jo geriausią „europietiško dizaino“ patirtį ir technologijas pasiteisina, vėl sulaukus aukščiausio oficialaus estetinio pripažinimo – net trijų 2019 metų prestižinių „iF“ ir „Red Dot“ dizaino apdovanojimų – taip pratęsiant ilgą ir sėkmingą kompanijos laimėjimų seriją. Šiais metais „iF“ ir „Red Dot“ apdovanjimai suteikti „Philips TV“ OLED+934, OLED 854 ir 9104 serijos televizorių modeliams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Red Dot“ ir „iF“ apdovanojimai yra tarptautiniu mastu pripažinti kokybės ženklai, suteikiami aukščiausio lygio dizaino gaminiams – kiekvienais metais vertintojų komisijai, sudarytai iš dizainerių, inžinierių ir konstruktorių pateikiama apie 5000 tūkstančius naujų interjero detalių, baldų virtuvės reikmenų ir buitinės elektrotechnikos modelių iš 60 valstybių. Šie apdovanojimai yra skiriami įvertinus naujų elektrotechnikos gaminių inovacijas, kokybę, funcionalumą bei minimalų poveikį aplinkai.

„Philips OLED+934“ modelis, kuriame integruota legendinės britų kompanijos „Bowers & Wilkins“ garso sistema, pelnė „Red Dot“/„iF Design“ apdovanojimą už nuostabią vaizdo kokybę bei minimalistinį dizainą.

Už tą patį apdovanojimas suteiktas ir „Philips OLED 854“ - ypatingai plono korpuso televizoriui.

„iF“ apdovanojimą pelnė ir „Philips 9104“ televizorius, sukurtas kartu su legendinės Danijos estetinio interjero kompanija „Georg Jensen“. Šio televizoriaus korpusas yra sukonstruotas „plūduriuojančio silueto“ principu, o jo kojelės yra specialiai pritaikytos prie klasikinių „Georg Jensen“ namų apyvokos reikmenų dizaino. Televizoriaus korpusą įrėmina itin kruopščiai nupoliruotos plieninės juostelės, apipavidalintos stikline danga, idealiai sustiprinant „Ambilight“ apšvietimo efektą. Stiklas su matiniu mėlynu gaubtu dengia ir užpakalinę televizoriaus pusę – su aiškia aliuzija į tradicinę „Georg Jensen“ naudojamų spalvų paletę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (5)