„Manau, kad jis turi viską, ko galima norėti iš prie galvos tvirtinamo žibintuvėlio“. Dabar labai geros kainos, tvirtas, mažas ir lengvas ant galvos tvirtinamas žibintuvėlis su 3 režimais, 900 mAh baterija ir 170 laipsnių apšvietimo kampu („Nitecore NU10“ kaina, Specifikacija, Atsiliepimai)  (3)

„Nitecore NU10“ - prie galvos tvirtinamas LED žibintuvėlis su 900 mAh baterija, trimis ryškumo lygiais ir raudonos šviesos režimu. Šis žibintuvėlis pravers ir naktį keičiant ratus, ir renovuojant namus, ir einant į žygį. Jis yra atsparus vandeniui ir smūgiams, o šviesti nenustoja ir kai yra įkraunamas. Pirkėjams patinka ir platus 170 laipsnių apšvietimo kampas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Nitecore NU10“ specifikacija

  • Tipas: prie galvos tvirtinamas LED žibintuvėlis.
  • Maksimalus ryškumas: 160 liumenų.
  • Nustatymai: trys šviesos lygio (žemas, vidutinis ir aukštas), raudonos šviesos ir SOS.
  • Spindulio nuotolis: 50metrų.
  • Reflektorius: 170 laipsnių.
  • Baterija: 900 mAh; veikimas iki 150 valandų, 7 valandos įjungus maksimalų ryškumą, įkrovimas per „Micro USB“.
  • Korpusas: polikarbonatas.
  • Atsparumas: kritimui iš 1,5 m, vandeniui ir dulkėms – IP66.
  • Išmatavimai ir svoris: 6 x 3 x 3 cm, 46 gramai.

„Nitecore NU10“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ - €16,20.
  • 54 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Pati mažiausia kaina iki šiol - paprastai kainuoja apie 20€

„Nitecore NU10“ – tai prie galvos tvirtinamas LED šviestuvas, skirtas darbui lauke, kai reikalingos abi rankos. Tai yra prietaisas, kurį norisi visada turėti automobilyje, kad naktį sustojus su pradurta padanga nereikėtų bandyti pasišviesti telefonu. Jis taip pat gali lydėti į žygį, padėti tvarkantis kieme ar tiesiog lendant į neapšviestą rūsį.

„Nitecore NU10“ turi 5 LED elementus – 4 baltus ir vieną raudoną. Šviesa skleidžiama itin plačiai – 170 laipsnių kampu. Tai yra labai svarbi savybė prie galvos tvirtinamam žibintuvėliui, nes nereikia nuolat bandyti galva nukreipti žibintuvėlio į konkretų tašką. „Nitecore NU10“ turi tris ryškumo lygius – žemą (1 lm), vidutinį (35 lm) ir aukštą (160 lm). Jis taip pat gali šviesti raudonai (13 lm) ir mirksėti SOS signalą. Geriausia tai, kad šis žibintuvėlis gali dirbti pakankamai ilgą laiką.

„Nitecore NU10“ turi 900 mAh bateriją. Naudojant žemą režimą jos pakaks net 150 valandų, tačiau jo nepakanka realiam apšvietimui (žemas režimas yra labiau skirtas vietos pažymėjimui). Naudojant maksimalų 160 lm režimą baterija tarnaus apie 7 valandas. Apie senkančią bateriją NU10 praneša mirksinčiu įjungimo mygtuku. Baterija įkraunama per „Micro USB“ lizdą. Geriausia tai, kad žibintuvėliu galima naudotis ir kol baterija yra įkraunama. Tai reiškia, kad kartais išgelbėti gali ir išorinė baterija.

„Nitecore NU10“ yra pagamintas iš polikarbonato. Tai yra itin tvirtas plastikas – šis prietaisas nesuges nukritęs iš 1,5 m aukščio. NU10 atitinka IP66 standartą, todėl nebijo lietaus. Žinoma, dirželis yra reguliuojamas, o pats žibintuvėlio korpusas gali būti pasuktas žemyn net 60 laipsnių kampu. Įdomu ir tai, kad NU10 turi užblokavimo funkciją – kurį laiką palaikius abu mygtukus žibintuvėlis užsirakina, taip užkirsdamas kelią netyčiniam įjungimui. Tai pravers, kai NU10 kuriam laikui keliaus į kuprinę ar gulės automobilio daiktadėžėje.

„Nitecore NU10“ yra lengvas, patogus ir funkcionalus žibintuvėlis, todėl nieko keisto, kad jis labai patinka ir pirkėjams.

„Nitecore NU10“ atsiliepimai

Gearbest.com parduotuvėje „Nitecore NU10“ yra vertinamas 4,87 žvaigždutėmis iš 5 (110 atsiliepimų). Štai ką pasakojo keli pirkėjai:

  • Alex: „Žibintuvėliai su plačiu apšvietimo kampu yra labai naudingi. Nereikia visada stengtis pasukti galvą taip, kad apšviestum ką nors, ką nori pamatyti. Šis žibintuvėlis puikiai tinka renovuojant namus, nes leidžia pamatyti daugiau. Aš su juo naudoju savo elektroninę knygų skaityklę, bet, aišku, tik vidutiniu režimu. Taip pat naudoju šį šviestuvą vedžiodamas šunį – abu matome daugiau. Džiaugiuosi įsigijęs šį NU10, nes ir taip turiu daug žibintuvėlių, kurių spindulys yra siauresnis“.
  • Petr: „Tinka bėgimui, naktiniams pasivaikščiojimams. Atrodo, gera kokybė, stiprus dirželis. Pakankamas apšvietimas kasdienei veiklai, baterija ilgai veikia. Esu patenkintas – įsigijau du tokius žibintuvėlius. Sveria mažai, yra įkraunamas per „Micro USB“, turi tris ryškumo režimus ir raudoną šviesą, perspėja apie senkančią bateriją, apšviečia labai plačiai“.
  • Ri: „Labai mažas ir lengvas. Nėra labai ryškus, bet pakankamai galingas – tinka stovyklavimui, namų remontui, naktiniams žygiams. Man patinka ir raudona šviesa bei skirtingi režimai. Manau, kad jis turi viską, ko galima norėti iš prie galvos tvirtinamo šviestuvo. Plius, jis dar yra ir įkraunamas. Man jis labai patinka“.
  • Redfox2: „Šis žibintuvėlis pasižymi geru, plačiu apšvietimu – didelis pliusas, jei ketinate jį naudoti darbui. Pakankamai ryškus apšviesti visą mūsų kiemą. Iš pradžių pirkau vieną žmonai, bet dabar galvoju vieną įsigyti ir sau“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai (3)