Puiki proga pasirūpinti smagiomis transporto priemonėmis - iš Vokietijos sandėlio, nemokamu pristatymu į Lietuvą ir iki 65 % siekiančiomis nuolaidomis Tomtop parduoda elektrinius paspirtukus ir dviračius (Video)  (5)

Naujausi Tomtop pasiūlymai:

1. Elektrinis sulankstomas paspirtukas „E4“

2. Elektrinis sulankstomas paspirtukas „Xiaomi M365“

3. Elektrinis sulankstomas dviratis „Ziyoujiguang T18“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Elektrinis sulankstomas paspirtukas „E4“

Šiuo metu jis parduodamas su 65 % nuolaida ir jo kaina siekia 263,69 eurus. Iš Vokietijos sandėlio – jokių muito mokesčių. Pristatymas į Lietuvą nemokamas, vos per 3-5 darbo dienas. Ribotas prekių skaičius.

Elektrinis bei sulankstomas paspirtukas „E4“ išsiskiria ne tik puikia kaina, bet ir ypač geromis techninėmis charakteristikomis.

Gamintojas garantuoja, kad su pilna „E4“ baterija galima nuvažiuoti nuo 12 iki 25 kilometrų atstumą. Žinoma, nuvažiuojamas atstumas priklauso nuo daugelio veiksnių, tokių kaip: kelio dangos, įkalnių ir nuokalnių, su šiuo paspirtuku važiuojančio asmens svorio ir taip toliau.

Tačiau užtikrinamas minimalus nuvažiuojamas 12 kilometrų atstumas yra daugiau nei pakankamas. Tiek į universitetą, darbovietę ar kitą vietą bus galima smagiai ir gana greitai nuvykti. Paspirtukas užtikrina maksimalų 25 km/h greitį.

Tad nuvykus, kad ir į darbą, beliks „E4“ vos per keletą akimirkų patogiai sulankstyti ir pasidėjus po darbo stalu ramiai įkrauti. Baterija įkraunama išties greitai – per 3,5-4 valandas. Na, o ant iš aliuminio lydinio pagaminto ir vos 12 kilogramų sveriančio „E4“ elektrinio paspirtuko gali drąsiai lipti ir gana stambus žmogus – paspirtukas atlaiko iki 125 kg svorį.

„E4“ elektrinio paspirtuko valdymas yra visiškai paprastas. Ant jo vairo yra įjungimo/išjungimo mygtukas, ekranėlis, kuriame matysite koks yra greitis. Taip pat galima pasirinkti važiavimo režimą ir matysite kiek dar yra baterijos energijos.

Jau užsiminėme, kad elektrinis paspirtukas „E4“ yra itin lengvas – 12 kg. Pagamintas iš tvirto aliuminio lydinio. Jo išmatavimus galite matyti aukščiau pateiktoje nuotraukoje.

Matyti, kad jo maksimalus aukštis yra 115 cm., o tai yra įprastas aukštis tarp paspirtukų gamintojų, nes būtent tokie parametrai atitinka daugelio žmonių poreikius.

„E4“ paspirtukas yra patogiai sulankstomas. Jis vairo korpuse turi specialų jungiklį, kuris tvirtai užfiksuoja visą vairo mechanizmą. Nustojus važiuoti belieka šį fiksuojantį jungiklį atlenkti ir sulankstyti paspirtuką taip, kad jis užimtų kuo mažiau vietos. Tada jo ilgis bus apie 105 cm., o aukštis 48 cm., tad lengvai tilps ir į automobilio bagažinę.

Beje, tokį vairo konstrukcijos fiksavimo mechanizmą naudoja ir daugeliui puikiai žinomas „Xiaomi M365“ elektrinis paspirtukas.

2. Elektrinis sulankstomas paspirtukas „Xiaomi M365“

Šiuo metu jis parduodamas su 45 % nuolaida ir jo kaina siekia 421,91 eurą. Iš Vokietijos sandėlio – jokių muito mokesčių. Pristatymas į Lietuvą nemokamas, vos per 3-5 darbo dienas. Ribotas prekių skaičius.

„Xiaomi M365“ - tai sulankstomas elektrinis paspirtukas su 280 Wh baterija, leidžiančia idealiomis sąlygomis nuvažiuoti 30 km. Jis gali pavežti 100 kg svorį, todėl puikiai tinka suaugusiesiems. Tiksliau sakant, jis tinka tik suaugusiesiems.

„Xiaomi M365“ elektrinio motorolerio aukštis siekia 114 cm, o rankenėlės plotis – 43 cm. Jį galima patogiai sulankstyti ir dėl naudojamos patogios apsauginės sagties užfiksuoti. Sulenkus „Xiaomi M365“ elektrinį motorolerį jo aukštis sumažėja iki vos 49 cm. 

Paspirtukas sveria vos 12,5 Kg – tiek pat kiek kibiras vandens, dėl to jį yra lengva pernešti ar kur nors užkelti.

Tikriausiai ir jums atrodo, kad tai - vaikams skirtas žaislas. Visgi, patiems mažiausiems jis netiks, nes tiesiog yra per didelis. „Xiaomi M365“ aukštis siekia 114 cm, o svoris - 12,5 kg. Nors jį galima sulankstyti vos per kelias sekundes, šis paspirtukas yra sukurtas suaugusiesiems.

Kitas dalykas, kurį pastebėsite iš karto - tyla. 250 W variklis nėra labai galingas, tačiau yra beveik visiškai tylus.

Kad būtų užtikrintas geresnis akumuliatoriaus veikimas, paspirtuke įdiegta kinetinės energijos taupymo sistema, kuri paverčia kinetinę energiją į elektros energiją. 4 LED lemputės rodo akumuliatoriaus įkrovą, o pažangi baterijų valdymo sistema leidžia žinoti jų būklę.

Tuo tarpu „Smart App“ programinė įranga stebi jūsų važiavimo įpročius, greitį, likusios energijos kiekį ir kitus parametrus. Mobili programėlė leidžia valdyti pagreitėjimą ir autopilotą. Taip, šis paprastas daiktas turi ir autopilotą, kuris palaiko nuolatinį greitį.

8,5 colių pripučiamos padangos yra gana atsparios smūgiams ir pagamintos iš neslystančios medžiagos, todėl tinka daugumai kelių sąlygų.

Labai ryškūs priekiniai ir galiniai žibintai padidina matomumą ir važiavimo saugumą naktį.

Gamintojas teigia, kad „Xiaomi M365“ reikia tik 4 metrų, kad pilnai sustotų. Gale šis paspirtukas turi diskinį stabdį, o priekinį ratą stabdo varikliu. „Xiaomi M365“ turi ir kinetinės energijos rekuperavimo sistemą, kuri padeda tausoti baterijų energiją. 

Motoroleryje taip pat yra pagerintas stabdymo efektas dėl integruotos ventiliuojamos diskinės stabdžių sistemos. Taip pat yra E-ABS technologija, kuri užtikrina greitą reagavimą ir efektyvų stabdymą. Bei kas labai svarbu atsižvelgiant į Lietuvos klimatą, motoroleris yra apsaugotas nuo drėgmės pagal IP54 standartą.

3. Elektrinis sulankstomas dviratis „Ziyoujiguang T18“

Šiuo metu jis parduodamas su 54 % nuolaida ir jo kaina siekia 404,33 eurus. Iš Vokietijos sandėlio – jokių muito mokesčių. Pristatymas į Lietuvą nemokamas, vos per 3-5 darbo dienas. Ribotas prekių skaičius.

Šis sulankstomas elektrinis dviratis yra pagamintas iš aliuminio lydinio ir gali išlaikyti žmogų, kuris sveria ne daugiau kaip 120 kilogramų.

Tai išties tvirtas ir labai kokybiškai pagamintas elektrinis dviratis, kurio visos techninės specifikacijos detaliai pateikiamos šiame paveikslėlyje.

Esminiai bruožai šio dviračio yra tai, kad jis turi 250 W galios motorą, gali pasiekti iki 25 km/h greitį, vienu įkrovimu ir tik naudojant elektrinį variklį jis gali nuvažiuoti iki 25-30 kilometrų, o jei dar ir žmogus mins pedalus ir elektrinį variklį naudos kaip pagalbinę priemonę, tai baterijos užteks iki 50 km.

Gamintojas teigia, kad bateriją pilnai įkrauti užtrunka iki 3-4 valandų, o turint galvoje, kad vienu įkrovimu galima nuvažiuoti išties didelius atstumus – tai yra labai geras rodiklis.

Taip pat garantuojama, kad baterija yra pilnai apsaugota nuo vandens, ugnies ir tikrai nesprogs. Tai užtikrina ir gausybė taikomų saugos priemonių, kaip: žemos įtampos, per didelės srovės ar temperatūros (perkaitimo) apsaugos priemonės.

Neverta pamiršti ir patogumo. Gamintojas teigia, kad elektrinio dviračio sėdynė yra minkšta ir ant jos sėdėti patogu, o ant vairo yra visos reikalingos svirtelės ir dviračio valdymo mygtukai bei LED ekranas.

Dviratis palaiko skirtingas pavaras ir turi priekinius bei galinius diskinius stabdžius.

Taip pat turimi kokybiški amortizatoriai leidžia patogiai važiuoti ir nelygiu keliu. O esami LED žibintai užtikrins, kad tiek patys matytumėte, tiek ir jus matytų tamsiuoju paros metu.

Išmatavimai jo būtų tokie: 115 x 53 x 102 cm. O kai jis yra sulankstomas, tada siekia 115 x 53 x 73 cm. Svoris siekia 17,2 kg.

Tad elektrinis dviratis „Ziyoujiguang T18“ yra labai lengvai sulankstomas ir patogiai transportuojamas su savimi. Jis idealiai tinka mieste, įvairioms kelionėms ir kasdieniam naudojimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(9)
(2)

Komentarai (5)