Skelbiama, kad ši barzdaskutė užkerta kelią odos paraudimui, kraujavimui ir net įaugusiems plaukeliams: anonso nuolaidos naujos kartos galingai „Xiaomi“ barzdaskutei ir 5 priežastys, kodėl tai vienas geriausių tokių prietaisų pasaulyje (Video)  ()

„Soocas S3“ - tai nauja „Xiaomi“ barzdaskutė tiems, kurie daug keliauja, skuba ir nori atrodyti tvarkingai. Šis prietaisas turi gausybę privalumų, kurių senesni modeliai neturėjo. Štai 5 priežastys, kodėl „Soocas S3“ yra jums puikiai tinkanti barzdaskutė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Soocas S3“ kaina

  • Gearbest - €40,50
  • 19% anonso nuolaidos, mažiausia kaina
  • Į Lietuvą šis prietaisas atkeliaus nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas

1. Geriausios pirmtako savybės

 

Mano oda yra labai jautri, todėl skutimasis visuomet tapdavo didžiuliu iššūkiu iki kol neįsigijau „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“. Naudoju ją kartu su skutimosi putomis ir dabar tikrai negrįžčiau nei prie vieno anksčiau naudoto skustuvo. Svarbiausia, kad galiu džiaugtis tokiu pačiu rezultatu kaip anksčiau, bet mano oda lieka nesudirgusi, o pats skutimosi procesas nuo šiol yra kur kas trumpesnis. Atsiliepimas apie „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“

Ilgą laiką geriausia „Xiaomi“ barzdaskute buvo laikoma „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ - tai galingas ir patogus prietaisas, kuris įveikia tiek mažą, tiek didelę barzdą. Dabar jis sulaukė atnaujinimo - „Soocas S3“. 

„Soocas S3“ išlaikė visas geriausias pirmtako savybes, ir yra išties akį traukiantis prietaisas - jis atrodo žymiai geriau nei senasis „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“. Juodas (arba mėlynas ar raudonas) korpusas gražiai kontrastuoja su metalo spalvos akcentais.

Daugeliui patiks ir tai, kad „Soocas S3“ nereikia jokio stovo ar dėklo - jis gali stabiliai stovėti ant spintelės jūsų vonios kambaryje.

2. Aukšta kokybė ir IPX7 standartas

„Soocas S3“ turi plastiko ir metalo korpusą. Liečiamas paviršius yra lygus ir ergonomiškas, o triguba skutimo galvutė puikiai prisitaiko prie veido odos.

„Soocas S3“ tinka tiek drėgnam, tiek sausam skutimui.

Šis įrenginys gali būti plaunamas po vandens srove - atitinka IPX7 standartą.

3. Mobilumas

„Soocas S3“ išmatavimai - 6,40 x 6,20 x 15,40 cm, o svoris - 173 gramai. Tai reiškia, kad šią barzdaskutę visada galėsite pasiimti su savimi - kelioniniame krepšyje ji neužims daug vietos. Padės ir tai, kad šis prietaisas turi užraktą, kuris užkerta kelią netyčiniam įsijungimui. Tačiau ir tai dar ne viskas.

„Soocas S3“ turi 800 mAh bateriją, kuriai įkrauti reikia maždaug 2 valandų. Po to barzdaskutė be vargo veiks 60 minučių. Tai reiškia, kad be įkrovimo galėsite skustis net kelias dienas. Galiausiai, šis įrenginys yra įkraunamas per USB laidą.

4. Modernios technologijos ir itin glotnus skutimasis

„Soocas S3“ užtikrina ypatingai glotnų nusiskutimą. Įdomu tai, kad įkvėpimo „Xiaomi“ inžinieriai ieškojo automobilių pasaulyje. „Soocas S3“ galvutė turi tris dalis, kurios juda nepriklausomai. Pakabos ir galios perdavimo mechanizmai buvo iš dalies nusižiūrėti iš automobilių - kad ir kaip galvutė būtų kraipoma, ašmenys išlaiko sukimosi greitį.

Visa tai garantuoja aukščiausios klasės skutimosi patirtį ir labai lygiai nuskustus veido plaukelius. Skelbiama, kad ši barzdaskutė užkerta kelią odos paraudimui, kraujavimui, įaugusiems plaukeliams.

5. Puiki kaina

„Soocas S3“ - naujas barzdaskučių flagmanas, kuris neišvengiamai kainuoja brangiau nei senesnės versijos, bet dabar pristatymo proga jam taikoma 19 % nuolaida. Šiuo metu „Soocas S3“ Gearbest.com portale kainuoja €40,50. Į Lietuvą šis prietaisas atkeliaus nemokamai.

Palyginimui senesnė kartos „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ Gearbest parduotuvėje kainuoja 36 €, į Lietuvą siunčiama registruotu paštu nemokamai. O štai Lietuvoje ši barzdaskutė kainuoja apie 50 €.

Esant tokioms kainoms, žymiau perspektyviau įsigyti „Soocas S3“, ypač dabar, kai taikomos anonso nuolaidos.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(7)
(0)

Komentarai ()