Arizonos danguje pasirodė gigantiškas falas - F-35 piloto dovana civiliams  ()

Sakoma, kad vyrai neužauga - su amžiumi jie tik žaidžia didesniais žaislais. Tuo ir vėl galėjo įsitikinti Arizonos gyventojai, virš vienos JAV Karinių oro pajėgų bazės pastebėję gigantišką danguje nupieštą falą. Ir tai ne pirmas kartas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Du apvalūs ir vienas ilgas... Šįkartą ne žirklės. O gal? Oro pajėgų atstovai teigia, kad ši linija Arizonos danguje atsirado įprastų manevrų metu ir bet kokie panašumai su vyriškų lytinių organų simboliais yra visiškai atsitiktiniai. Šį piešinį danguje paliko F-35 naikintuvas, kuris, gali būti, yra brangiausias pasaulyje falų pieštukas.

Kodėl taip manoma? Galbūt linija tikrai yra atsitiktinė? Galbūt grožis tikrai slypi stebėtojo akyje? Gal, bet juk tai nėra pirmas toks atvejis.

2017 metais EA-18G tokį piešinį paliko Vašingtono danguje. Tik niekas net nebandė įtikinti, kad tai - atsitiktinė linija. Du leitenantai to net neslėpė, o šio mėnesio pradžioje internete pasirodė ir pokalbis tarp piloto ir jo skrydį sekusio karininko:

„Į kurią pusę pieši falą?“, paklausė pareigūnas.
​„Falas bus pakreiptas į kairę“, atsakė pilotas.
„Bus gana platus“
„Nenoriu, kad atrodytų kaip trys kiaušiai“
„Pirmyn! Vau, galvutė bus galinga“.

Ir tegul tai bus įrodymas, kad nepriklausomai nuo darbo rimtumo vyrai išlieka vaikais. Keisčiausia tai, kad pilotai žino, jog toks elgesys beveik garantuotai užtrauks vyresniųjų nemalonę. Tai kenkia kariuomenės įvaizdžiui ir supykdė ne vieną dorovingą šeimą. Tiesa, nemažai gyventojų buvo pralinksminti elegantiškojo padangių penio - priminimo, kad vidurinės mokyklos tualetų dailininkai niekur nedingo, o tiesiog užkopė karjeros laiptais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(34)
(1)
(33)

Komentarai ()