„Geriausias mano matytas prie galvos tvirtinamas žibintuvėlis“: 550 lm ryškumas, papildomi LED skaitymui, 1800 mAh baterija, itin lengvas polikarbonato korpusas, labai geri atsiliepimai ir nuolaidų kuponas („Nitecore NU32“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

„Nitecore NU32“ - tai funkcionalus, lengvas ir labai ryškus prie galvos tvirtinamas LED žibintuvėlis. Jis pasiekia 550 lm ryškumą, tačiau iš viso turi net keturis ryškumo lygius. „Nitecore NU32“ taip pat gali skleisti raudoną šviesą, o papildomi maži LED elementai pravers skaitant palapinėje. Stebina ir 99,5 gramų svoris, ir 1800 mAh baterija, o pirkėjams patinka ir lengvas bei patogus valdymas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Nitecore NU32“ specifikacijos

  • Tipas: prie galvos tvirtinamas LED žibintuvėlis.
  • Maksimalus ryškumas: 550 liumenų.
  • Šviesos lygio nustatymai: itin žemas 1 lm, vidutinis 33 lm,  aukštas 180 lm ir turbo 550 lm.
  • Režimai: raudonos šviesos, SOS ir papildomų šviesų.
  • Spindulio nuotolis: 125 metrai.
  • Reflektorius: 100 laipsnių.
  • Baterija: 1800 mAh; įkrovimas per „Micro USB“.
  • Korpusas: polikarbonatas.
  • Atsparumas: vandeniui ir dulkėms – IP67.
  • Išmatavimai ir svoris: 12,00 x 4,50 x 6,50 cm, 99,5 gramai.

„Nitecore NU32“ kaina

  • Gearbest.com - €28,23 su kuponu FIN45 (paprastai kainuoja 35-40€)
  • 33 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €1,98.

„Nitecore NU32“ - tai kompaktiškas prie galvos tvirtinamas žibintuvėlis. Jis yra pagamintas iš polikarbonato, todėl jo korpusas yra labai tvirtas. Šis žibintuvėlis nebijo kritimo, nors ir sveria tik 99,5 gramus. Dar geriau tai, kad jis atitinka IP67 standartą - jam nebaisus lietus ar dulkės.

Tačiau aišku, kad geras žibintuvėlis pirmiausia turi būti funkcionalus. „Nitecore NU32“ turi keturis ryškumo lygius. Žemiausias 1 lm nustatymas yra skirtas žymėjimui, kad surastumėte norimą vietą ar patį žibintuvėlį. Vidutinis 33 lm nustatymas yra pakankamai ryškus artimoje aplinkoje, o aukštas 180 lm ryškumas jau padės neblogai orientuotis net ir tamsiausią naktį. Tačiau „Nitecore NU32“ turi ir vieną kozirį - 550 lm „Turbo“ režimą.

„Nitecore NU32“ turi 100 laipsnių reflektorių. Jis yra pakankamai platus, kad galėtumėte susiorientuoti stovyklavietėje ar prie sugedusio automobilio. Pats žibintuvėlio pagrindas yra reguliuojamas, todėl įrenginį galima pakreipti 60 laipsnių kampu žemyn. „Nitecore NU32“ turi ir dar tris įdomius režimus. Šis žibintuvėlis gali skleisti raudoną šviesą, kuri padės fotografuojant naktį ar stebint gyvūnus. Jis taip pat gali mirksėti SOS signalą.

Bene įdomiausias „Nitecore NU32“ bruožas yra papildomi LED elementai pagrindinio žibintuvėlio šonuose. Jie skleidžia ne tokią ryškią šviesą, kurios spalva yra artimesnė dienos šviesai. Šie LED yra skirti skaitymui, žemėlapių tyrinėjimui, detaliam ir artimam darbui.

„Nitecore NU32“ turi 1800 mAh bateriją. Įprastai tokie įrenginiai turi keičiamas baterijas, tačiau tai - labai neekologiškas sprendimas. „Nitecore NU32“ baterija yra įkraunama per „Micro USB“ jungtį ir nereikia rūpintis keičiamų baterijų įsigijimu.

„Nitecore NU32“ turi vos porą mygtukų, todėl jį valdyti labai paprasta. Gerai tai, kad raudonai šviesai yra skirtas atskiras mygtukas, todėl ji nėra įtraukta į įprastų režimų ciklą.

„Nitecore NU32“ yra lengvas, paprastas naudoti ir pakankamai tvirtas. Tai yra puikus priedas išgyvenimo rinkiniui, stovyklavimo reikmenims ar automobilio įrankių dėžei. Jis tikrai patinka ir pirkėjams.

„Nitecore NU32“ atsiliepimai

Gearbest.com portale vidutinis „Nitecore NU32“ pirkėjų įvertinimas siekia 4,79 žvaigždutes iš 5. Savo nuomonę jau paliko 14 pirkėjų, štai ką sakė keletas iš jų:

  • AKCNJ: „Man patinka šio žibintuvėlio ryškumas ir jo nustatymai. Puiku ir tai, kad jis yra įkraunamas ir nebereikia pirktų tų toksiškų baterijų. Jis patogiai gula ant mano galvos ar ant kaklo. Net nemaniau, kad man taip patiks atskiri baltos ir raudonos šviesos mygtukai - taip daug paprasčiau.“
  • Zvonimir: „Antrasis mano „Nitecore“ žibintuvėlis, aš ir juo esu patenkintas. Ryškus, atsparus vandeniui, įkraunamas, raudona šviesa, specialūs režimai ir kur kas daugiau. Pirkinys greitai buvo pristatytas, o ir pardavėjas su manimi bendravo maloniai.“
  • Mimi Rivera: „Puikus daiktas, geriausias mano matytas prie galvos tvirtinamas žibintuvėlis. Man patinka, kad šio žibintuvėlio kampą galima reguliuoti, kaip lengvai jis valdomas, kokią ryškią ir plačią šviesą jis skleidžia.“
  • Ebam: „Puikus universalus žibintuvėlis, taupiai naudojantis bateriją. Jį galima įkrauti ir naudojant išorinę bateriją. Tyrinėjant urvus, vaikščiojant, einant į žygius, kopinėjant šis daiktas yra labai naudingas. Žymiai geresnis už žinomų vardų gaminius. Rimtai, įsigykite ir nesigailėsite.“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)