„Nokia“ skelbia apie naują technologijų etapą ir pristato naujausius 2019 metų telefonus  ()

Berlyne „Nokia“ telefonų gamintojai „HMD Global” pristatė šešias naujienas. Tarp jų – du išmaniųjų telefonų modeliai „Nokia 7.2” ir „Nokia 6.2”, trys funkcinių telefonų modeliai - „Nokia 800 Tough”, „Nokia 2720 Flip“ ir „Nokia 110“ bei belaidės ausinės „Nokia Power Earbuds“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Espe, Suomijoje įsikūrę „Nokia“ telefonų gamintojai „HMD Global“ Berlyne pristatė ateities viziją: toliau tobulinti „Nokia“ telefonų technologijas ir inovacijas visose kainų kategorijose. Kompanija taip pat paskelbė sieksianti 2020 metais savo telefonų gerbėjams suteikti aukščiausios klasės 5G patirtį itin prieinamomis kainomis.

„Per pastaruosius dvejus metus padėjome tvirtą pagrindą savo verslui, o šiuo metu klojame kelią kitam „Nokia“ telefonų etapui: sieksime, kad „Nokia“ gerbėjai galėtų naudotis aukštos kokybės išmaniaisiais  telefonais, daug dėmesio skirsime naujovių diegimui 5G, saugumo, vaizdo ir dizaino srityse. Tuo pat metu plėsime ir paprastesnių, funkcinių telefonų asortimentą. Ypatingai didžiuojamės savo telefonų saugumu – esame vieninteliai Europos mobiliųjų telefonų gamintojai, skiriantys tokį didelį dėmesį jam. Planuojame kas mėnesį vartotojams siųsti saugumo atnaujinimus, užtikrinsiančius, kad vartotojų telefonai būtų itin saugūs” – sakė Ossi Korpela, „HMD Global Oy“ vadovas Šiaurės šalims. 

Naujovės „Nokia“ gerbėjams: du nauji išmaniųjų telefonų modeliai ir išskirtinės belaidės ausinės

„Nokia“ gamintojų atstovai vylėsi, kad naujieji išskirtiniai išmaniųjų telefonų modeliai -  „Nokia 7.2” ir „Nokia 6.2” modeliai bei naujosios belaidės ausinės „Nokia Power Earbuds“ viršys gerbėjų lūkesčius.

„Toliau sekame savo filosofija: aukščiausios kokybės patirtis už išskirtinę kainą. „Nokia 7.2“ itin patiks mėgstantiems fotografuoti, o tiek „Nokia 7.2”, tiek „Nokia 6.2” įdiegta geriausia savo klasėje „PureDisplay“ ekrano technologija. Abiejų išmaniųjų telefonų baterijos veikia dvi dienas ir pasižymi unikaliu dizainu, pagamintu naudojant aukščiausias technologijas. Abu telefonų modeliai yra pritaikyti „Android 10“ naudojimui“ – sakė Juho Sarvikas, „HMD Global“ vyriausiasis produktų vadovas.

Išmanusis „Nokia 7.2” išsiskiria galinga, triguba 48 megapikselių raiškos vaizdo kamera su „Zeiss“ optika, suteikiančia ypatingų galimybių mėgstantiems fotografiją. Be kita ko, šio išmaniojo telefono baterija veikia net dvi dienas.  „Nokia 7.2” modeliai bus žalsvai mėlynos (Cyan Green), anglies (Charcoal) ir ledo (Ice) spalvų. Modelių atminties talpa – 4GB/64 GB arba 6 GB/64 GB, o jų  kainos, atitinkamai, 299 arba 349 eurai. Prekyboje telefonai pasirodys rugsėjo pabaigoje.

Išmaniąjame „Nokia 6.2” telefone įdiegta moderni „PureDisplay“ ekrano technologija ir patobulinta triguba kamera su dirbtiniu intelektu. „Nokia 6.2“ modeliai bus keramikinės juodos (Ceramic Black) ir ledo (Ice) spalvų. Modelių atminties talpa - 3GB/32 GB ir 4 GB/64 GB, kainos, atitinkamai, 199 arba 249 eurai. Prekyboje telefonai pasirodys spalio mėnesį.

Berlyne buvo pristatytos ir naujos kartos belaidės ausinės „Nokia Power Earbuds“. Šios belaidės ausinės sukurtos taip, kad veiktų kuo ilgiau – per nešiojamą įkrovimo dėklą jas galima įkrauti iki 30 kartų, o veikimo trukmė - net iki 150 valandų. „Nokia Power Earbuds“ yra atsparios ir vandeniui – iki 30 minučių 1 metro gylyje. Ausinėse yra įmontuota Bluetooth® 5.0 prieiga, jose taip pat yra instaliuotas „Google Assistant“. Apdovanojimus pelniusios ir rinkoje sėkmės susilaukusios ausinės bus anglies juodos (Charcoal Black) ir šviesiai pilkos (Light Grey) spalvų, o prekyboje pasirodys spalio mėnesį ir kainuos viso 79 eurus.

„Nokia“ telefonų naujovės paprastesnių telefonų gerbėjams

Berlyne buvo pristatyti ir trys paprastesni, funkciniai telefonai - „Nokia 800 Tough”, „Nokia 2720 Flip“ ir „Nokia 110“.

„Mes esame funkcinių telefonų segmento lyderiai ir toliau diegiame naujoves, siekdami, jog įvairūs mūsų gerbėjų poreikiai būtų patenkinti. Tikimės, kad su naujais „Nokia“ funkciniais telefonais mums pavyks pasiekti visiškai naujas auditorijas“ – sakė Juho Sarvikas, „HMD Global“ vyriausiasis produktų vadovas.

„Nokia 800 Tough” - itin patvarus telefonas su ilgai neišsikraunančia baterija. Telefonas atsparus ne tik vandeniui ir dulkėms, bet ir ekstremalioms temperatūroms.  Telefonas pritaikytas ir išmaniesiems telefonams įprastomis aplikacijomis ir technologijomis, tokioms kaip „Google Assistant“, „WhatsApp“, 4G ir kita. „Nokia 800 Tough“ modeliai bus juodo plieno (Black Steel) ir dykumos smėlio (Desert Sand) spalvų. Kaina – 109 eurai.

„Nokia 2720 Flip“ – kompaktiškas, klasikinis atlenkiamas telefonas, bet pritaikytas naujausioms technologijoms, su integruotu dirbtiniu intelektu.  Šis telefonas – idealus pasirinkimas specialių poreikių turintiems vartotojams bei tiems, kurie pasiilgo „skaitmeninio detokso“. Telefone integruotos „WhatsApp“, „Facebook“ programėlės, veikia „Google Assistant“. Telefone įmontuotas ir pagalbos iškvietimo mygtukas. „Nokia 2720 Flip“ modelių spalvos - vandenyno mėlyna (Ocean Blue), juoda (Black) ir rožinė (Pink). Modelis prekyboje pasirodys rugsėjį, jo kaina - 89 eurai.

„Nokia 110“ - itin prieinamos kainos telefonas, turintis visas svarbiausias pramogų funkcijas: MP3 grotuvą, kamerą ir FM radiją, taip pat – klasikinius žaidimus, tokius kaip „Gyvatėlė“. „Nokia 110“ modelių spalvos - vandenyno mėlyna (Ocean Blue), juoda (Black) ir rožinė (Pink). Prekyboje telefonas pasirodys nuo rugsėjo vidurio, modelio kaina visame pasaulyje – tik 20 JAV dolerių. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(7)
(7)

Komentarai ()