Rinkoje pasirodo laikrodis, sukurtas pagal karinius standartus: praktiškai nesunaikinamas „Tactix Delta“ (Video)  (4)

Naujasis „Garmin” GPS laikrodis „Tactix Delta“ yra sukurtas pagal karinius standartus (MIL-STD-801) ir yra praktiškai nesunaikinamas. Jis turi įbrėžimams atsparų kupolo formos safyro stikliukas ir deimantui prilyginamą, anglies pluoštu dengtą laikrodžių korpusą. Laikrodis turi naujų, anksčiau rinkoje nesiūlytų funkcijų: slaptą režimą, kuris išjungia buvimo vietos išsaugojimą bei dalijimąsi su kitais, ir ištrynimo funkciją, leidžiančią išvalyti laikrodžio atmintyje saugomą vartotojo informaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ketvirtosios kartos „Tactix Delta“ laikrodis turi patobulintą 1,4 colių ekraną, kuris suteikia daugiau matomumo, ir yra „Garmin“ laikrodis su didžiausiu apvaliu ciferblatu. Taip pat yra patobulintas muzikos saugojimo palaikymas, „Garmin PayTM“ ir mobiliųjų įrenginių funkcijos, tokios kaip „PacePromTM“ ir „Power Manager TM“.

„Naujame, patvarios konstrukcijos „Tactix Delta“ laikrodyje apjungiama forma ir funkcionalumas – jame yra net pirštinėmis lengvai paspaudžiami žiediniai mygtukai, ir specializuotos taktinės funkcijos, tokios kaip „Jumpmaster“, slaptasis režimas, dviejų padėčių GPS ir dar daugiau“, – atskleidžia Danas Bartelis, plataus vartojimo prekių pasaulinės prekybos prezidentas.

„Tactix Delta“ aukščiausios kokybės išmanusis GPS laikrodis yra pasiruošęs bet kuriai misijai ir įrodo, kad profesionalūs įrenginiai tuo pat metu gali būti ir puikūs aksesuarai“.

Be naujojo slaptumo režimo ir trynimo funkcijų, „Tactix Delta“ turi unikalų dviejų padėčių režimą, kuris duomenų ekrane vienu metu rodo dvi koordinačių sistemas. Jame yra taktinės veiklos profiliai, kelio taškų atvaizdavimas ir „Jumpmaster“ režimas, kuris padeda apskaičiuoti šuolio tašką net dideliame aukštyje ir pateikia patarimus, kaip pasiekti tikslą po šuolio. Laikrodyje įdiegti „TopoActive“ Europos žemėlapiai ir patobulintos navigacijos funkcijos, įskaitant barometrinį aukščio matuoklį, kompasą ir kelių pasaulinių navigacijos palydovų sistemų palaikymą. „TopoActive“ Europos žemėlapiuose taip pat pateikiama informacija apie aktyvaus poilsio vietas, įskaitant slidinėjimo trasas, daugiau nei 2000 slidinėjimo kurortų visame pasaulyje ir 41 000 golfo aikštynų.

Papildomas laikrodis bus puiki pagalba dokumentuojant jūsų veiklą – jame užprogramuoti įvairių sporto rūšių profiliai, taip pat maksimalaus deguonies lygio nustatymas.

„Tactix Delta“ „Power Manager“ funkcija leidžia vartotojui matyti ir valdyti, kaip skirtingi nustatymai ir jutikliai veikia akumuliatoriaus veikimo laiką. Likęs baterijos veikimo laikas gali būti rodomas valandomis ir dienomis, kad vartotojas žinotų, kiek laiko laikrodis dar veiks. Vartotojai gali nustatyti akumuliatoriaus taupymo režimus, kad išjungtų tam tikras funkcijas ir prailgintų akumuliatoriaus veikimo laiką. Išmanusis laikrodis gali veikti iki 21 dienos be įkrovimo, tačiau baterijos taupymo režimu jis veiks iki 80 dienų.

„Garmin“ sukurtas išmanusis laikrodis taip pat turi muzikos saugojimo funkciją, leidžiančią atsisiųsti iki 2000 dainų. Naudotojai gali sinchronizuoti kelių populiariausių muzikos atkūrimo paslaugų grojaraščius, nenaudodami savo telefono. Įrenginys taip pat palaiko „Garmin Pay“ bekontakčius atsiskaitymo sprendimus, todėl vartotojams nereikia jaudintis dėl grynųjų ar kortelių nešiojimosi. Jei „Tactix Delta“ susiesite su suderinamu išmaniuoju telefonu, vartotojai gaus tekstinius pranešimus, el. laiškus ir kitus įspėjimus laikrodyje net tada, kai telefono nebus šalia. Išmanųjį laikrodį taip pat galima susieti su kitais „Garmin“ įrenginiais, įskaitant palydovinius komunikatorius, tokius kaip „inReach® Mini“, ir šunų stebėjimo įrangą „Alpha® 100“.

„Tactix Delta“ yra naujausia augančio „Garmin“ aktyvaus laisvalaikio segmento naujovė, kuri bus puiki pagalba esant lauke – žygių pėsčiomis, medžioklės metu, bėgant krosą, važinėjant kalnų dviračiais, žaidžiant golfą, nardant arba naudojantis palydoviniu ryšiu. „Garmin“ aktyvaus laisvalaikio įranga yra nepakeičiama priemonė visiems aktyvaus laisvalaikio gerbėjams ir profesionalams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(15)
(8)
(7)

Komentarai (4)