„LG“ žada gerokai apkarpyti beprotiškas „Samsung“ kainas  ()

„LG“ stipriai negandų supurtytoje rinkoje nusprendė pabandyti laimę. Gegužę planuojama išleisti flagmaną, pigesnį už „Galaxy S20“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėjos žiniasklaida informuoja, jog bendrovė šiemet atsisakys „G“ serijos flagmanų ir vietoje jų, pasiūlys visiškai naują modelių liniją.

Kompanija ieško naujų strategijų, padėsiančių vėl pakelti telefonų verslą į ankstesnes aukštumas. Šiuo tikslu kai kuriose Šiaurės Amerikos ir Europos šalyse šių metų pradžioje buvo išleistas aukščiausios klasės išmanusis – „V60 ThinQ 5G“, kainuojantis kur kas mažiau už 1400 eurų vertės „Samsung Galaxy S20 Ultra“.

Su naująja flagmanų serija bus taikomasi į pigesnius „Galaxy S20“ ir „S20+“.

Manoma, kad gamintojas pasirinks pigesnį „Snapdragon 765“ procesorių, palaikantį 5G, o ne „Snapdragon 865“, stipriai išpučiantį telefono kainą.

Neseniai paaiškėjo, kad tokiu pačiu keliu nueis ir „Google“. Tai turėtų padėti pasiūlyti masėms skirtą premium klasės įrenginį, kuris, kainuodamas pigiau, gali pasiūlyti aukščiausios kokybės funkcijas – didelį ekraną, didesnės talpos bateriją ir geresnes kameras.

Beje, sklando kalbos, jog naujosios serijos dizainui kompanija semsis idėjų iš savo legendinės, prieš 14 metų pasirodžiusios „Chocolate“ modelių linijos telefonų, kurie laikomi sėkmingiausiais per visą „LG“ istoriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(3)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: