Tokio telefono dar nematėte: aukščiausi tvirtumo standartai, puikios kameros ir baterija, galimybė filmuoti po vandeniu ir daugybė naudingų daviklių bei matuoklių - štai ką sugeba įspūdingos kainos „UMIDIGI BISON“ ir kaip jį gauti už $0,99 (Video)  (1)

„UMIDIGI BISON“ - išskirtinis išmanusis telefonas. Sony 48MP kamera, 5000mAh baterija su greituoju įkrovimu, programuojami mygtukai, aukščiausio lygio vandeniui, dulkėms ir smūgiams atsparumas, galimybė fotografuoti/filmuoti net po vandeniu, daugybė įvairių naudingų daviklių/matuoklių, tarp kurių yra ir Bosch barometras su aukščio matuokliu. Super „kietas“ išmanusis telefonas ir dabar parduodamas už juokingą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„UMIDIGI BISON“ išmanusis telefonas (6GB+128GB):

„UMIDIGI BISON“ yra tik ką rinkoje pasirodęs išmanusis telefonas. Jis priskiriamas tvirtųjų kategorijai ir tuoj išsiaiškinsime, kodėl.

Tačiau prieš tai norime iškart informuoti, kad šį šaunų ir už tiesiog juokingą kainą parduodamą išmanųjį telefoną galima laimėti. 

Tereikia apsilankyti specialios akcijos puslapyje čia ir sudalyvauti žaidime. Tereikės prisijungti prie savo Aliexpress paskyros ir jei pasiseks - „UMIDIGI BISON“ išmanųjį telefoną galėsite įsigyti vos už $0,99.

Įprastai tvirtieji išmanieji telefonai yra kiek gremėzdiški, tačiau „UMIDIGI BISON“ gali tapti malonia išimti.

Dviejų spalvų modelis - geltonos arba raudonos - atrodo stilingai ir yra ganėtinai kompaktiškas: 162,5 x 79,9, storis siekia 12,8 mm, o sveria 250 g.

 

Iškart dėmesį atkreipia jo nugarėlėje integruotas 4 kamerų modelis. Pripažinkime, rasti 48MP Sony jutiklį su F/1.79 diafragma tvirtajame telefone yra retas dalykas.

Plius, čia turime 16MP plataus kampo (net 120 laipsnių) bei 5MP macro ir 5MP gylio jutiklius. Šauni kombinacija, prie kurios pridėkime ir priekyje integruotą 24MP Sony jutiklį su F/2.0 diafragma.

Čia verta pažymėti, kad su „UMIDIGI BISON“ galima filmuoti bei fotografuoti po vandeniu. Jis atitinka IP68, IP69K standartus, tad yra atsparus smūgiams, dulkėms ir vandeniui. 

Tad „UMIDIGI BISON“ nebaisios jokios sąlygos ir su juo galima užfiksuoti povandeninį pasaulį. Šaunus dalykas.

Norint saugiai po vandeniu naudotis kamera, „UMIDIGI BISON“ turi programuojamus mygtukus. Tad vienas jų ir yra atsakingas už kameros po vandeniu įjungimą. 

Bendrai, tuos du programuojamus mygtukus galite užprogramuoti taip, kaip tik norite. Tarkime, spustelėjus vieną jų, bus įjungiamas žibintuvėlis, o kitą - automatiškai surenkamas iš anksto suvestas telefono numeris. Nelaimės atveju, tai gali būti labai naudingas dalykas.

„UMIDIGI BISON“ yra toks išmanusis telefonas, kuriuo galima naudotis praktiškai bet kokiomis sąlygomis. Be to, jis turi integruotus įvairius papildomus jutiklius/matuoklius, tarp kurių yra ir Bosch barometras su aukščio matuokliu. Taip pat čia rasime kompasą, žingsniamatį, garso matuoklį ir kt.

 

Kalbant apie kitas „UMIDIGI BISON“ specifikacijas, tai šis tvirtasis išmanusis telefonas turi ryškų 6,3 colių dydžio FHD+ ekraną su Corning Gorilla Glass apsauga.

Po tvirtu korpusu rasime Helio P60 procesorių su ARM Mali G72 MP3 vaizdo plokšte, 6GB RAM + 128GB ROM (UFS 2.1) - palaiko atminties kortelę iki 256GB, 5000mAh bateriją su greituoju 18W įkrovimu (įkroviklis atkeliaus drauge su telefonu), skysto tipo aušinimas, Android 10, NFC ir palaikomi Google Pay mokėjimai. Kaip tokioje kainų kategorijoje - įspūdinga.

Dar svarbu ir tai, kad vienu metu gali palaikyti dvi nanoSIM korteles ir atminties kortelę, įkraunamas per C-tipo jungtį, turi 3,5 mm audio jungtį, Bluetooth 4.2, WiFi (2.4 ir 5), GPS + GLONASS + GALILEO, pirštų atspaudų skaitytuvas, ir visų Lietuvoje esančių mobiliojo ryšio dažnių palaikymas. Už tokią kainą būtų sunku rasti dar geresnį tvirto išmanaus telefono pasiūlymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(41)
(3)
(38)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: