Atrasti „Tesla“ dokumentai atskleidė, kaip būsimi „Model 3“ elektromobiliai sugeba nuvažiuoti toliau, nei daugelis tikėjosi - būsimi elektromobiliai turės ir dar vieną privalumą  ()

Reddit.com pasirodė informacija apie būsimas „Tesla Model 3“ baterijas. Elektromobiliuose bus montuojama daugiau elementų, kurių bendra galia sieks 82 kWh.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad tikslus skaičius buvo rastas „Tesla“ dokumentuose, susijusiuose su „Model 3 LR AWD“ importavimu į Vokietiją, teigia „reddit“ vartotojas Corio13.

Šaltinių teigimu, 2019 ir 2020 modelių automobiliai buvo 79 kWh, taigi naujajame baterijų pakete būtų apytiksliai 3 kWh arba 3,8% didesnis energijos tankis. Tai paaiškintų, kaip „Tesla“ pasiekė aukštesnius EPA įvertinimus 2021 metų „Model 3“ elektromobiliui.

 

Keliais procentais didesnis baterijų energijos tankis ir kai kurie kiti patobulinimai yra tikriausiai dvi pagrindinės priežastys, dėl kurių padidėjo „Model 3“ nuvažiuojamas atstumas.

Žinoma, 82 kWh galia yra susijusi su „Long Range“ versijomis (ne su „Standard Range Plus“). Ko gero, panašus galios didinimas bus taikomas ir „Long Range Model Y“.

Tiek „Model 3“, tiek „Model Y“ naudojami 2170 cilindrinės formos elementai, pagaminti „Tesla Gigafactory“ gamykloje Nevadoje.

 

Remiantis paskutinėmis naujienomis, nauji elementai leis greičiau įkrauti bateriją. Tai dar reikia patikrinti, tačiau rezultatus pamatysime jau greitu metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai ()