Iš Lenkijos sandėlio galingiausias „Xiaomi“ WiFi 6 maršrutizatorius, kurį išperka akimirksniu: geriausi techniniai sprendimai, ryšio padengimo zona tokio dydžio kaip 2 futbolo aikštės ir konkretus pirkėjų įvertinimas - „tai maršrutizatorių karalius“ („Xiaomi AX3600“ WiFi maršrutizatorius, Video)  (1)

Galingiausias ir pažangiausių techninių sprendimų „Xiaomi AX3600“ WiFi maršrutizatorius dabar už puikią kainą parduodamas iš Lenkijos. Tikriausiai prisimenate šį modelį dar nuo tada, kai kompanija tik jį pristatė. Pirkėjai akimirksniu visus įrenginius išpirko ir net pats pats „Xiaomi Group“ generalinis direktorius dėl to turėjo aiškintis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikrai taip. Pristatytas „Xiaomi AX3600“ WiFi maršrutizatorius susilaukė neregėto populiarumo ir pirkėjai kaip pamišę juos išpirko. Net ir „Xiaomi“ nesitikėjo tokio ažiotažo, tad dėl susidariusios situacijos turėjo aiškintis pats „Xiaomi Group“ generalinis direktorius.

Dėl buvusios padėties Liu Xinyu apkaltino koronaviruso protrūkį. Pasak jo, didesnio infekcijos protrūkio išvengti bandžiusi Kinijos valdžia, priverstinai uždarė gamyklas, todėl buvo labai sunku vartotojams pasiūlyti pakankamą produkto kiekį.

Generalinis direktorius patikino, kad atsargos bus papildytos, o pardavimai vėl prasidės kaip įmanoma greičiau.

Ir štai dabar jau turime galimybę iš Lenkijos įsigyti šį pirkėjų ir apžvalgininkų taip geidžiamą „Xiaomi AX3600“ WiFi maršrutizatorių.

Kuo gi pasižymi „Xiaomi AX3600“ WiFi maršrutizatorius?

Ir pats gamintojas nesikuklindamas tvirtina, kad į „Xiaomi AX3600“ sudėjo viską, kas šiuo metu yra geriausia rinkoje ir, žinoma, kaip įprasta „Xiaomi“ - pasiūlė įrenginį už stebėtinai žemą kainą.

„Xiaomi AX3600“ turi naujausią 6 branduolių „Qualcomm IPQ8071A“ procesorių, pagamintą pagal tokiems produktams itin pažangią 14nm technologiją. Prietaisas palaiko naujausią Wi-Fi 6 standartą bei geba ryšiu padengti itin didelę teritoriją.

„Xiaomi“ tvirtina, jog „AX3600“ ryšio padengimo zona yra tokio dydžio kaip dvi futbolo aikštės.

Tai teoriškai eliminuoja bet kokių ryšiu nepadengtų teritorijų buvimo galimybę vidutinio vartotojo namuose. Tokie gamintojo teiginiai paaiškina didžiulį susidomėjimą naujuoju produktu.

Prie viso to dar pridėkime ir kitas žvėriškas specifikacijas bei duomenų perdavimo greitį:

  • 6 išorinės + 1 išorinė AIoT antena;
  • RAM 256MB + ROM 512MB;
  • 2.4G Wi-Fi - 2 × 2 (palaiko iki IEEE 802.11ax, teorinis maksimalus greitis iki 574 Mbps);
  • 5G Wi-Fi - 4 × 4 (palaiko iki IEEE 802.11ax, teorinis maksimalus greitis 2402 Mbps);
  • pagrindinės jungtys: 1× 10/100/1000M Prisitaikantys WAN  (Auto MDI/MDIX); 3× 10/100/1000M Prisitaikantys LAN  (Auto MDI/MDIX).

„Xiaomi AX3600“ palaiko ir OFDMA techninį sprendimą

Tai leidžia šiam maršrutizatoriui vienu metu ir skirtingiems įrenginiams užtikrinti maksimalų perduodamų duomenų greitį.

Čia rasime ir tokius techninius sprendimus, kaip BSS Coloring, WPA3, MU-MIMO, Beamforming ir t.t.

Vienu metu prie šio žvėries gali būti prijungta net iki 248 skirtingų įrenginių. Kosminis skaičius. Tikrai ne veltui „Xiaomi AX3600“ pavadinime galime matyti ir AIoT trumpinį, kas leidžia suprasti, kad šis dirbtiniu intelektu aprūpintas įrenginys išlaisvina visą daiktų interneto potencialą.

„Xiaomi AX3600“ dirba su „Mi Wi-Fi ROM“ intelektualiąja maršrutizatoriaus operacine sistema, pagrįsta labai pritaikyta „OpenWRT“ versija.

Valdymas vyksta kompiuteriais, Android ir iOS įrenginiais. Turime ir programėlę su galybe funkcijų. Net būsime informuoti jei kas bandys prisijungti prie asmeninio WiFi tinklo.

Palaikomas įvairus WiFi šifravimas: WPA-PSK / WPA2-PSK / WPA3-SAE šifravimas, belaidė prieigos kontrolė (juodasis ir baltasis sąrašas), SSID slėpimas, protinga neteisėtos prieigos prevencija.

Tinklo apsaugos atveju palaikoma prieigos kontrolė (juodasis sąrašas, baltasis sąrašas), svečių tinklas, DoS, SPI užkarda, IP ir MAC adresų susiejimas, IP ir MAC filtravimas.

„Xiaomi AX3600“ šiuo metu yra geriausia, ką galima rinkoje rasti už tokią kainą. Tai tikras galiūnas tarp WiFi maršrutizatorių. Ir tikrai ne veltui jis yra toks perkamas.

Pirkėjai jį vertina aukščiausiais balais ir tvirtina, kad tai „yra maršrutizatorių karalius. WiFi 6 yra ateitis ir šis įrenginys jau dabar ją užtikrina“. Pirmieji pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad „Xiaomi AX3600“ iš Lenkijos pristatė vos per 4 dienas.

Šis apžvalgininkas išbandė atnaujintą „Xiaomi AX3600“ globalią versiją ir tvirtina, kad dabar viskas yra anglų arba norima kita kalba, o taip tai niekas kaip ir nepasikeitė. Įrenginiai yra identiški:

„Xiaomi AX3600“ apžvalga rusų kalba:

Alternatyvus ir ženkliai pigesnis variantas (€ 37,75) yra „Redmi AX5 WiFi 6“ WiFi maršrutizatorius. Ką jis sugeba, pirkėjų atsiliepimus ir visas sąlygas rasite šiame straipsnyje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(8)
(7)

Komentarai (1)