Iš Lenkijos ir su kuponais monstrinės galios paspirtukai: iki 1000W, vienu įkrovimu 95 km, fantastiškai greitas baterijos įkrovimas ir nereali kaina - dviejų perkamiausių paspirtukų dvikova ir kurį rinktis („Segway Ninebot MAX G30“ ir „INMOTION L9“ palyginimas, Video, iš Lenkijos, 230€ pigiau nei Lietuvoje, atnaujinti kuponai 2021-06-07)  ()

„Segway Ninebot MAX G30“ - pats perkamiausias elektrinis paspirtukas. Net 230€ pigiau nei Lietuvoje ir puikūs pirkėjų bei apžvalgininkų vertinimai. O kaip gi vis labiau populiarėjantis „INMOTION L9“? Šis galiūnas tikrai turi kuo pasigirti ir dabar dar parduodamas 150€ pigiau nei Lietuvoje. Štai kuo jie pasižymi ir kada kokį rinktis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradėkime nuo šiuo metu perkamiausio „Segway Ninebot MAX G30“ elektrinio paspirtuko ir to, kuo jis pasižymi.

„Segway Ninebot MAX G30“ yra puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamas elektrinis paspirtukas.

Štai pirkėjų atsiliepimus rasite čia; o šičia rasite išsamią elektrinio paspirtuko apžvalgą.

Ir dabar jį už pačią geriausią kainą galima įsigyti iš DHgate - net 230 eurų pigiau nei Lietuvoje.

Kuo gi pasižymi „Segway Ninebot MAX G30“?

Visas jo specifikacijas galite matyti žemiau pateiktame paveiksle ir pradėkime nuo to, kad tai yra pilnai sulankstomas ir ganėtinai kompaktiškas elektrinis paspirtukas. Sulankstytas yra 1167 x 472 x 534 mm, išlankstytas 1167 x 472 x 1203 mm.

Paspirtukas sveria 18 kg, yra atsparus vandeniui (IPX5) ir su juo gali važinėtis nuo 14 metų amžiaus žmonės. Tvirto korpuso paspirtukas atlaiko iki 100 kg apkrovas. Rimtas įrenginys.

Svarbu ir tai, kad „Segway Ninebot MAX G30“ aprūpintas 350W galios (piko metu 700W) elektros varikliu bei 551Wh baterija. Galingas derinukas, kuris vienu įkrovimu leidžia nuvažiuoti iki 65 km.

Beje, baterija pilnai įkraunama per 6 valandas, turime 3 važiavimo režimus + Pėsčiųjų režimą (6 km/h), maksimalus greitis siekia 30 km/h.

Svarbu ir tai, kad „Segway Ninebot MAX G30“ palaiko KERS sistemą, kas reiškia, jog stabdymo metu yra įkraunama baterija.

„Segway Ninebot MAX G30“ stabdžiai yra labai geri. Negana, kad turime didelius bekamerius ratus (25,4cm/10 colių), kurie užtikrina didesnę trintį, sukibimą su keliu, dar turime diskinius stabdžius ir galiniame rate elektroninius stabdžius. Tuo pačiu diskinius stabdžius galime pareguliuoti.

„Segway Ninebot MAX G30“ galios užtenka įveikti 20 laipsnių įkalnes, turime žibintus priekyje ir gale, ryškų LED ekraną, Bluetooth ryšiu poruojamas su telefone įdiegta programėle ir taip galima matyti važiavimo statistiką, keisti važiavimo greičių nustatymus, Kruizo režimą, atlikti paspirtuko diagnostiką, atsisiųsti bei įdiegti naują programinę įrangą, aktyvuoti apsaugą nuo vagių, drauge su kitais „Segway Ninebot MAX G30“ paspirtukų savininkais varžytis ir kt.

Aukščiausios klasės elektrinis paspirtukas. Už tokią kainą praktiškai idealus variantus:

O ką sugeba „INMOTION L9“ ir kuo jis skiriasi nuo „Segway Ninebot MAX G30“?

Pradėkime nuo to, kad „INMOTION L9“ kainuoja maždaug 70€ daugiau. Tad natūraliai kyla klausimas: ką už tuos papildomus pinigėlius mes gauname?

„INMOTION L9“ specifikacijas galite matyti žemiau pateiktame paveiksle ir čia iškart į akis krenta jo pagrindiniai privalumai bei pranašumai, lyginant su „Segway Ninebot MAX G30“:

  • variklio galingumas - 350W vs. 500W (piko metu 1000W);
  • įkalnių įveikimas - 20 laipsnių vs. 30;
  • baterijos talpa - 551Wh vs. 675Wh;
  • baterijos įkrovimo greitis - 6 val. vs. 3 val. (su dvigubu įkrovikliu);
  • vienu įkrovimu nuvažiuojama iki 65 km vs. 95 km;
  • geresnis IP reitingas - IPX5 vs. iki IPX7 (visas paspirtukas atitinka IP55 reitingą, o baterija IPX7, kontroleris IPX6, valdymo ekranas taip pat IPX6).

Tad trumpai tariant, „INMOTION L9“ yra galingesnis elektrinis paspirtukas ir jis absoliučiai vertas tų papildomų 80 eurų.

Prie viso to dar reikia pažymėti, kad jis turi dvigubus amortizatorius, kas su „INMOTION L9“ leis jausis komfortiškai važinėjant nelygiais paviršiais.

„INMOTION L9“ taip pat pasiekia iki 30 km/h greitį; bekameriai 10 colių ratai; dviguba stabdžių sistema; praplatinta stovėjimo aikštelė su guma, kad neslystų kojos; žibintai priekyje, gale ir po stovėjimo aikštele.

Su šiuo paspirtuku jau gali važinėtis iki 140 kg svorio asmenys. Tad čia dar tvirtesnis paspirtukas. Tiesa, atitinkamai jis yra didesnis (jo išmatavimai siekia 1307 x 520 x 560 mm. Įprastoje padėtyje jis yra 1307 x 520 x 1275 mm) bei sunkesnis. Štai sveria 24 kg, kai „Segway Ninebot MAX G30“ - 18 kg.

„INMOTION L9“ taip pat turi ryškų informacinį ekraną, palaiko skirtingus važiavimo režimus, palaiko išmaniąją programėlę, kas suteiks dar daugiau informacijos apie patį elektrinį paspirtuką, galima aktyvuoti Kruizo režimą, užrakinti paspirtuką. Pravartus dalykas prevenciniais tikslais.

Plačiau apie „INMOTION L9“ galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Ir kurį rinktis: „INMOTION L9“ ar „Segway Ninebot MAX G30“?

Iš tikrųjų abu paspirtukai yra nerealiai geri. Bet kurį iš jų pasirinkę liksite patenkinti. Tą puikiai iliustruoja ir DHgate esanti pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimų gausa bei aukščiausi įvertinimai.

Rekomenduojame nepatingėti ir juos paskaityti - dalį jų rasite ir šiame straipsnyje.

Ir visgi. Jei daugiausiai važinėjate naujai patiestais bei lygiais keliais, sveriate iki 100 kg, užtenka ir 350W (maks. 750W) galios bei vienu įkrovimu iki 65 km nuvažiuojamas atstumas Jus pilnai tenkina, tai tada rekomenduojame rinktis „Segway Ninebot MAX G30“. Plius, jis yra ir 70 eurų pigesnis už „INMOTION L9“.

Jei negaila papildomų 70 eurų ir norite dar galingesnio 500W (maks. 1000W), vienu įkrovimu iki 95 km, su vos per 3 val. įkraunama baterija, puikiai tinkančio nelygiems paviršiams, dar tvirtesnio (atlaiko iki 140 kg apkrovas) bei didesnis paspirtuko svoris jums visiškai netrukdo, tada „INMOTION L9“ yra tobulas variantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(2)
(14)

Komentarai ()