„Tai bus žaidimą keičiantis automobilis“: „Ford“ anonsuoja tiesioginį „Tesla Cybertruck“ konkurentą - atskleidė pavadinimą ir pirmuosius vaizdus (Video)  ()

„Ford“ paskelbė elektrinio „F150“ pikapo pavadinimą ir pristatymo datą, numatytą kitą savaitę. Kartu su pavadinimu automobilių gamintojas parodė ir trumpą naujienos pristatymą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-05-14 „Tai bus žaidimą keičiantis automobilis“: „Ford“ anonsuoja tiesioginį „Tesla Cybertruck“ konkurentą - atskleidė pavadinimą ir pirmuosius vaizdus (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dviejų kitų elektrinių pikapų „Tesla Cybertruck“ ir „GMC Hummer EV“ konkurentas „Ford F150“ į rinką turėjo patekti šių metų pabaigoje, tačiau gamyba buvo atidėta iki 2022 m.

„Ford“ teigia, kad gamyba visada buvo numatyta 2022 m., o programa niekada nebuvo atidėta. Visgi, naująjį automobilį pamatysime dar šiais metais, t. y. gegužės 19 d.

„Protingiausias ir novatoriškiausias „Ford“ automobilis bus visiškai elektrinis ir vadinamas „F-150 Lightning“. Visiškai naujas „F-150 Lightning“ bus pristatytas gegužės 19 d. „Ford“ būstinėje Dirborne (Dearborn), tiesiogiai transliuojant pristatymą milijonams žmonių visame pasaulyje“.

 

Kartu su pristatymo pranešimu „Ford“ patvirtino, kad jis bus vadinamas „F-150 Lightning“:

„F-150 Lightning“ suteikia nuostabių naujovių, technologijų ir galimybių F-serijai, geriausiai parduodamai Amerikoje, kartu su galia, naudingosios apkrovos ir vilkimo galimybėmis, kurios yra visų pagamintų „Ford Tough“ sunkvežimių bruožas.“

 

„Ford“ prezidentas ir generalinis direktorius Jimas Farley sakė, kad tai bus žaidimą keičiantis automobilis. Jis palygino jį su „Ford“ modeliais „T“ ir „Mustang“, taip pat su „Toyota Prius“ ir „Tesla Model 3“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(10)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: