[Žinios trumpai] Zelenskis įteikė ultimatumą diplomatams ir atšaukia ambasadorius Gruzijoje ir Maroke: nesirodykite be ginklų ar sankcijų  ()

Jis tai pareiškė vaizdo žinutėje, praneša Censor.NET.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Yra tokių, kurie dirba kartu su visais, kad apgintų valstybę. Kad Ukraina laimėtų savo ateitį. Vertiname kiekvieno tokio žmogaus darbą. O yra tokių, kurie gaišta laiką ir dirba tik tam, kad liktų pareigose. Šiandien pasirašiau pirmąjį dekretą atšaukti tokį asmenį, toks yra Maroko ambasadorius Ukrainoje, taip pat buvo grąžintas ambasadorius iš Gruzijos.“

„Su visa pagarba: nebus nei ginklų, nei sankcijų, nei apribojimų Rusijos verslui – prašau ieškoti kito darbo“, – sakė prezidentas.

Zelenskis taip pat tikisi konkrečių rezultatų artimiausiomis dienomis iš atstovų Lotynų Amerikoje, Artimuosiuose Rytuose, Pietryčių Azijoje ir Afrikoje.

 

„Kitą dieną tokių pat rezultatų tikiuosi iš karo atašė. Diplomatinis frontas yra vienas pagrindinių frontų. Ir visi ten turi dirbti kuo efektyviau, kad laimėtų ir padėtų armijai. Kaip kiekvienas mūsų gynėjas mūšio lauke, ir kiekvienas diplomatiniame fronte“, – pridūrė šalies vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(103)
(5)
(98)

Komentarai ()

Susijusios žymos: