[Žinios trumpai] Butusovas parodė, ką rado Rusijos kariuomenės apleisto BMP viduje: tikras egzotikos „lobynas“, yra net statybiniai įrankiai (Video)  ()

Karinis korespondentas ir svetainės Censor.Net vyriausiasis redaktorius Jurijus Butusovas tikino buvęs pėstininkų kovos mašinoje, kuri buvo perimta iš Rusijos kariuomenės Luhansko srityje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-06-02 [Žinios trumpai] Butusovas parodė, ką rado Rusijos kariuomenės apleisto BMP viduje: tikras egzotikos „lobynas“, yra net statybiniai įrankiai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 58-osios brigados pėstininkams pavyko užimti kovinę mašiną, kuri buvo už 100 metrų nuo Rusijos pozicijų Šiaurės Doneco rajone. Žurnalisto „YouTube“ kanale buvo paskelbta vaizdo apžvalga apie Rusijos BMP turinį.

Tai jau 11-oji transporto priemonė, kurią Ukrainos kariškiams pavyko išvežti iš Belogorivkos rajono. Iš viso buvo užfiksuota 18 ar 19 transporto priemonių, likusi technika ištraukta, tačiau iki šiol iki artimiausios gyvenvietės nepatraukta.

Pasak Butusovo, Rusijos pėstininkų kovos mašinų viduje visada pasitaiko netikėtumų. Šį kartą jie rado raciją, fotoaparatą, vaizdo kamerą, garso kolonėlę ir statybinį šlifuoklį – šie daiktai, matyt, buvo pavogti iš civilių Ukrainoje.

Kas buvo rasta Rusijos BMP viduje?

  • Naktinio matymo taikikliai kulkosvaidžiams,
  • Taikiklis 1PN93-3 PKM „Kid“,
  • taktinis periskopas,
  • šalmai,
  • Įkrovimo įrenginys,
  • Radijo įrenginiai, ypač radijo ryšio kompleksas R-168 „Akveduk“ ir PSNR - nešiojama žemės žvalgybos stotis.

 

BMP taip pat rasta sargybos kapitono Dmitrijaus Jevgenjevičiaus Furdujaus 3-iojo motorizuotųjų šaulių bataliono 8-osios motorizuotųjų šaulių kuopos vado darbo knyga.

Be to, rasta ir civilių drabužių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(1)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: