„Sims“ kūrėjas palieka „Electronic Arts“  (17)

Legendinio žaidimo „Sims“ kūrėjas, žaidimų "superžvaigždė" Willas Wrightas, paliko „Electronic Arts“. Tai pranešė Vašingtono video žaidimų „Electronic Arts“ leidėjas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

EA praneša kad Wrightas išėjo į žaidimų kūrimo kompaniją „Stupid Fan Club“, kurioje toliau vystys video žaidimus, filmus, puslapius bei žaislus.

Kalifornijos valstijoje, Redwood mieste įsikūręs EA teigia, kad Wright perėjimas yra teisinga investicija į „Stuipid Fan Club“, tačiau naujas, net ir toks įžymus darbuotojas nepadarys didelės įtakos žaidimų pardavimam.

Pasak Wright‘o – „Pramogų industrija kinta ypač greitai, todėl „Stuipid Fan Club“ atvers naujas galimybes bei sukurs naujas pasilinksminimo formas šioje žaidimų platformų įvairovėje.“

„Dvylikos metų karjera dirbant EA kompanijai suteikė daugybę malonių akimirkų, darbas su šviesiausiais ir talentingiausiais žaidimų kūrėjais yra viena maloniausių darbo EA pusių, labai viliuosi jog netolimoje ateityje teks vėl dirbti su šiais žmonėmis“, – sako žaidimų kūrimo guru.

EA kompanija patiria didelius nuostolius, tai jau aštuntas nepelningas ketvirtis iš eilės. Tokio lygio meistro kaip Wright netekimas yra viena nemaloniausių žinių EA kompanijai.

EA prarado pasaulinio video žaidimų gamintojo lyderio pozicijas, planuojama atleisti 11% esamo personalo - tai yra darbo kompanijoje neteks per 1100 darbuotojų. Visame pasaulyje kompanija ruošiasi uždaryti net 12 filialų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (17)

Susijusios žymos: